- Only 57 days to go until Euro 2024 starts!
(Artikel in samenwerking met Weddenopsport.eu)

Maak het voorspellen nog spannender

Voetbal is één van de leukste sporten om naar te kijken en dat zie je ook gelijk terug in de kijkcijfers: tijdens de eerste 10 dagen hebben al ruim 10,8 miljoen Nederlanders naar het Europees Kampioen voetbal zitten kijken. Maar niet alleen het EK en WK zijn leuk om naar te kijken. Ook de Copa America, de Premier League, de Bundesliga, en de Eredivise zijn ontzettend interessant. De beste spelers en teams over de hele wereld zijn mega aan elkaar gewaagd en er zijn veel grote sterren aanwezig tijdens de wedstrijden. De voetbalwedstrijden zijn veelal van hoog niveau en de wedstrijden zijn om te smullen.

Omdat voetbal zo populair is, wordt er over de hele wereld veel toernooien gevolgd en voorspelt. Niets is leuker dan voorspellen wat er tijdens een wedstrijd gaat gebeuren. En dan komt het nog eens goed uit dat er altijd een beetje competitie is tussen collega’s, familieleden, sportteams en vriendengroepen. Nu kun je samen de belangrijke competities voorspellen, heerlijk competitief zijn en jouw team aanmoedigen. Vooral tijdens het EK en het WK zullen veel mensen uitslagen voorspellen.

Ben je nu iedere keer de winnaar van jouw poule, omdat je zo goed kan voorspellen? En wil je het voorspellen nog spannender maken? Er is een manier waarop je het kijken naar voetbal en het voorspellen nog spannender kan maken: dat is door een weddenschap af te sluiten op een voetbalwedstrijd. Bij het wedden op voetbal kun je een bepaald bedrag inzetten op een eindstand van een wedstrijd of een winnaar van een toernooi. Echter, zijn dit niet de enige mogelijkheden waar je op kan inzetten: je kunt ook voorspellen hoeveel doelpunten er vallen, het aantal hoekschoppen in een wedstrijd en hoeveel rode en gele kaarten er uitgedeeld worden. Het afsluiten van een weddenschap op een wedstrijd gaat heel gemakkelijk kan en wordt snel online geregeld.