Voetbalpoules.nl
Met de leukste WK Pool van Nederland!
- Nog 53 dagen tot het WK 2022 begint!

Inloggen


Bundesliga

Champions League

Conference League

Derde divisie (za)

Derde divisie (zo)

DFB-Pokal

Eerste Divisie

EK Vrouwen 2022

Eredivisie

Europa League

FA Cup

Jupiler Pro League

KNVB Beker

Ligue 1

Nations League

Premier League

Primera Division

Serie A

Tweede divisie

WK 2022
(Artikel in samenwerking met goksitesvergelijker.nl)

Legaal online gokken sinds 1 oktober

Sportwedstrijden zijn spannender wanneer je een weddenschap hebt geplaatst, en het spelen van online gokspellen brengt steeds meer entertainment met zich mee. Sinds 1 oktober 2021 kan je dit soort kansspelen ook in Nederland op een geoorloofde manier spelen. Door de nieuwe Wet kansspelen op afstand is vanaf dat moment online gokken namelijk legaal geworden. Wil je meer weten over veilig en betrouwbaar online gokken bij een van de legale goksites in Nederland? Neem dan eens een kijkje op Goksitesvergelijker.nl, hier vind je alle informatie over sportweddenschappen, gokspellen en uiteraard de legale goksites.

In mei 2013 kwam het wetvoorstel voor het eerst ter sprake, het kansspelbeleid in Nederland was toe aan hervorming. Aangezien acht jaar later de daadwerkelijke Wet kansspelen op afstand is ingegaan mag er gerust worden gezegd dat het wat voeten in de aarde heeft gehad. Het wetvoorstel werd in juni 2016 voor het eerst behandeld in de Tweede Kamer, en op 7 juli van datzelfde jaar werd het uiteindelijk aangenomen. Het duurde vervolgens drie jaar voordat ook de Eerste Kamer de Wet kansspelen op afstand aannam, dit gebeurde uiteindelijk op 19 februari 2019. Daarmee stond vast dat goksites officieel gereguleerd gingen worden in Nederland. Na enkele vertragingen is dit nu daadwerkelijk een feit.

De eerste elf goksites hebben inmiddels een vergunning gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit en de komende tijd zullen daar zeker nog meer bij komen. Nu is een ruim aanbod aan legale goksites leuk, maar daardoor kan het kiezen voor de “beste” ook best lastig zijn. Dit kan namelijk voor ieder individu anders zijn. Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van sportweddenschappen? Of raak je juist enthousiast van gokspellen zoals online gokkasten? Kom er via Goksitesvergelijker.nl achter welke goksite het best bij jou past. Om een goed beeld van de kansspelaanbieders te krijgen kan je gebruik maken van de onafhankelijke reviews.

Tijdens het beoordelen van een goksite speelt de Nederlandse vergunning een hele belangrijke rol voor de experts van Goksitesvergelijker.nl. Zeker wanneer je een beginnende speler bent wil je graag weten of de goksite veilig en betrouwbaar is. Feit is dat goksites met een vergunning moeten voldoen aan zeer strenge eisen en voorwaarden. Bovendien voert de Kansspelautoriteit controles uit waardoor de goksites voortdurend onder toezicht staan. De spelers zijn daarom verzekerd van een veilige en betrouwbare speelomgeving.

Steeds meer spelers voelen zich vertrouwd bij een van deze legale goksites en ontdekken dan ook de voordelen van het online gokken. In vergelijking met de fysieke casino’s kan je bij goksites nog steeds terecht voor de leuke gokspellen en sportweddenschappen, maar dan vanuit je eigen huis of welke locatie je ook maar zou willen. Het enige wat je nodig bent is een internetverbinding en een mobiel apparaat. Daarbij komen nog de voordelen dat het spelaanbod tijdens het online gokken zeer uitgebreid zal zijn, met ook nog eens hogere uitbetalingspercentages. Echter moet je dan wel enigszins voorbereid zijn. Op Goksitesvergelijker.nl kun je alle informatie vinden die je nodig bent bij het spelen van de kansspelen. Er wordt onder andere verteld over de spelregels, inzetmogelijkheden, eventuele strategieën en handige tips.
Aantal deelnemers
37.713

Poll

Wie is de koploper na de negende speelronde in de eerste divisie?

Het vrijdagprogramma van de top 3 is:
- PEC Zwolle - Jong Ajax
- FC Den Bosch - Heracles Almelo
- FC Eindhoven - FC Dordrecht

Uitslag vorige poll:
- Nederland wint van België, dit had 46% goed.

  • PEC Zwolle 19 pnt (+13) 45%
  • Heracles Almelo 19 pnt (+13) 43%
  • FC Eindhoven 18 pnt (+10) 12%

Er is 49 keer gestemd.