- Nog 57 dagen tot het EK 2024 begint!
(Artikel in samenwerking met goksitesvergelijker.nl)

Legaal online gokken sinds 1 oktober

Sportwedstrijden zijn spannender wanneer je een weddenschap hebt geplaatst, en het spelen van online gokspellen brengt steeds meer entertainment met zich mee. Sinds 1 oktober 2021 kan je dit soort kansspelen ook in Nederland op een geoorloofde manier spelen. Door de nieuwe Wet kansspelen op afstand is vanaf dat moment online gokken namelijk legaal geworden. Wil je meer weten over veilig en betrouwbaar online gokken bij een van de legale goksites in Nederland? Neem dan eens een kijkje op Goksitesvergelijker.nl, hier vind je alle informatie over sportweddenschappen, gokspellen en uiteraard de legale goksites.

In mei 2013 kwam het wetvoorstel voor het eerst ter sprake, het kansspelbeleid in Nederland was toe aan hervorming. Aangezien acht jaar later de daadwerkelijke Wet kansspelen op afstand is ingegaan mag er gerust worden gezegd dat het wat voeten in de aarde heeft gehad. Het wetvoorstel werd in juni 2016 voor het eerst behandeld in de Tweede Kamer, en op 7 juli van datzelfde jaar werd het uiteindelijk aangenomen. Het duurde vervolgens drie jaar voordat ook de Eerste Kamer de Wet kansspelen op afstand aannam, dit gebeurde uiteindelijk op 19 februari 2019. Daarmee stond vast dat goksites officieel gereguleerd gingen worden in Nederland. Na enkele vertragingen is dit nu daadwerkelijk een feit.

De eerste elf goksites hebben inmiddels een vergunning gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit en de komende tijd zullen daar zeker nog meer bij komen. Nu is een ruim aanbod aan legale goksites leuk, maar daardoor kan het kiezen voor de “beste” ook best lastig zijn. Dit kan namelijk voor ieder individu anders zijn. Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van sportweddenschappen? Of raak je juist enthousiast van gokspellen zoals online gokkasten? Kom er via Goksitesvergelijker.nl achter welke goksite het best bij jou past. Om een goed beeld van de kansspelaanbieders te krijgen kan je gebruik maken van de onafhankelijke reviews.

Tijdens het beoordelen van een goksite speelt de Nederlandse vergunning een hele belangrijke rol voor de experts van Goksitesvergelijker.nl. Zeker wanneer je een beginnende speler bent wil je graag weten of de goksite veilig en betrouwbaar is. Feit is dat goksites met een vergunning moeten voldoen aan zeer strenge eisen en voorwaarden. Bovendien voert de Kansspelautoriteit controles uit waardoor de goksites voortdurend onder toezicht staan. De spelers zijn daarom verzekerd van een veilige en betrouwbare speelomgeving.

Steeds meer spelers voelen zich vertrouwd bij een van deze legale goksites en ontdekken dan ook de voordelen van het online gokken. In vergelijking met de fysieke casino’s kan je bij goksites nog steeds terecht voor de leuke gokspellen en sportweddenschappen, maar dan vanuit je eigen huis of welke locatie je ook maar zou willen. Het enige wat je nodig bent is een internetverbinding en een mobiel apparaat. Daarbij komen nog de voordelen dat het spelaanbod tijdens het online gokken zeer uitgebreid zal zijn, met ook nog eens hogere uitbetalingspercentages. Echter moet je dan wel enigszins voorbereid zijn. Op Goksitesvergelijker.nl kun je alle informatie vinden die je nodig bent bij het spelen van de kansspelen. Er wordt onder andere verteld over de spelregels, inzetmogelijkheden, eventuele strategieën en handige tips.
Aantal deelnemers
39.464
Taal

Poll

Wie wint de KNVB-Beker?

HET grote traditionele voetbalfeest in De Kuip staat zondag weer op de rol. De Eredivisie ligt daardoor zelfs plat dit weekend zodat alle aandacht naar de KNVB-Beker finale gaat. Feyenoord speelt 'thuis' en is mede daardoor de grote favoriet maar qua steun van de supporters is 't wel 50/50 dit keer. NEC is toch wel een van de grote verrassingen dit seizoen, zijn in vorm en wonnen als enige van PSV in de competitie!

Uitslag nog van 'n oude poll:
- Ajax speelde thuis gelijk in de 8e finale van de Conference League met goals tegen Aston Villa, dit had 11% goed!

  • Feyenoord, binnen de reguliere speeltijd 65%
  • Feyenoord, ze winnen zelfs ruim (+2 goals) 12%
  • NEC, binnen de reguliere speeltijd 6%
  • NEC, wel pas na de verlengingen 5%
  • NEC, wel pas na de strafschoppen 5%
  • Feyenoord, wel pas na de strafschoppen 4%
  • Feyenoord, wel pas na de verlengingen 3%

Er is 78 keer gestemd.