- Nog 56 dagen tot het EK 2024 begint!

Winnaars Ligue1 bekend!

20 mei 2008 - In de Franse competitie is afgelopen weekeinde de laatste speelronde geweest. Er waren nog 2 deelnemers in de race voor plek 1 en er vochten 3 deelnemers om plek 3 te bemachtigen. De strijd om plek 1 is gewonnen door Tricky Dicky. Met een totaal van 1544 punten versloeg hij lambalgen met het minimale verschil van 1 punt. Tricky Dicky wint een hiermee de iPod. De strijd om plek 3 is in het voordeel beslist door voetbalprutsers met 1526 punten. Plek 4 is voor de dolle meiden met 1525 punten en plek 5 is voor Groene Ster Heerlen met 1523 punten.
  1. Tricky Dicky met 1544 punten. Hij kan nu overal waar hij wil muziek luisteren met zijn hippe iPod (2GB)
  2. lambalgen met 1543 punten. Hopelijk ziet hij na het bekijken van al die films komend jaar nog scherp tijdens het invullen van de voorspellingen.
  3. voetbalprutsers met 1526 punten. Hij miste nog een hip shirt in zijn collectie, maar deze heeft hij dan nu eindelijk binnen: de prachtige Voetbalpoules.nl - polo
  4. de dolle meiden (1525 punten) mag volgend jaar gratis meedoen in alle competities
  5. Groene Ster Heerlen (1523 punten) mag eveneens volgend jaar alle competities gratis voorspellen
Ik hoop jullie volgend seizoen weer allemaal, liefst nog meer uiteraard, te mogen begroeten in de Ligue1! Met sportieve groet, Op goed geluk! moderator Ligue1
Aantal deelnemers
39.467
Taal

Poll

Wie wint de KNVB-Beker?

HET grote traditionele voetbalfeest in De Kuip staat zondag weer op de rol. De Eredivisie ligt daardoor zelfs plat dit weekend zodat alle aandacht naar de KNVB-Beker finale gaat. Feyenoord speelt 'thuis' en is mede daardoor de grote favoriet maar qua steun van de supporters is 't wel 50/50 dit keer. NEC is toch wel een van de grote verrassingen dit seizoen, zijn in vorm en wonnen als enige van PSV in de competitie!

Uitslag nog van 'n oude poll:
- Ajax speelde thuis gelijk in de 8e finale van de Conference League met goals tegen Aston Villa, dit had 11% goed!

  • Feyenoord, binnen de reguliere speeltijd 65%
  • Feyenoord, ze winnen zelfs ruim (+2 goals) 12%
  • NEC, binnen de reguliere speeltijd 7%
  • NEC, wel pas na de strafschoppen 6%
  • NEC, wel pas na de verlengingen 5%
  • Feyenoord, wel pas na de verlengingen 3%
  • Feyenoord, wel pas na de strafschoppen 3%

Er is 106 keer gestemd.