- Only 57 days to go until Euro 2024 starts!

De Wageningse berg winnaar FA Cup Poule 2008-'09

2 June 2009 - De mooiste Cup competitie zit er ook alweer op. Een verrassende finale tussen Everton en Chelsea startte goed voor Everton. Al snel stond de 0-1 op het scorebord. Helaas hielden ze dit geen 90 minuten vol en kon “onze” Guus er toch nog een prijs uitslepen dit seizoen voor Chelsea. Het werd uiteindelijk 2-1.

De Wageningse berg wist de meeste punten binnen te slepen en daardoor de eerste prijs in de wacht te slepen. Gefeliciteerd met de X-Box 360 pro!

Op een behoorlijk afstand werd Dordrecht Knicks twee met in zijn kielzog tukkersteam. Ook jullie van harte met respectievelijk de I-pod en de Voetbalpoules.nl polo.

Bob aan de top! neemt een hele mooie 4e plek en mag zich gelukkig prijzen met een Voetbalpoules.nl USB-stick.

Last but not least wil ik ook de 5e prijswinnaar vermelden en vooral om zijn uitstekende voorspelling van de finale. Independence! wist zowel de finale goed te voorspellen als ook de winnaar van de FA Cup en tevens de uitslag van de finale. Hierdoor steeg hij maar liefst 8 plaatsen in het eindklassement. Een gratis profdeelname voor volgend seizoen is hiermee veilig gesteld.

Speciaal voor FC de Goofies en “zijn” poules het prikbord en de Chatbox, felicitaties voor het behalen van de eerste plaats in het pouleklassement voor deze competitie.

Uiteraard nogmaals allemaal gefeliciteerd met jullie prijzen en tot het volgende Cup-seizoen.

Namens de Moderator van de FA Cup
HFC De Panharing