Voetbalpoules.nl
Met de leukste EK Pool van Nederland!
- Nog 134 dagen tot het EK 2020 begint!

Inloggen


Bundesliga

Champions League

Derde divisie (za)

Derde divisie (zo)

DFB-Pokal

Eerste Divisie

EK 2020

EK onder 21 (2021)

Eredivisie

Europa League

FA Cup

Jupiler Pro League

KNVB Beker

Ligue 1

Nations League

Premier League

Primera Division

Serie A

Tweede divisie

WK Kwalificatie 2022

Prikbord

jsr22 zei op zo 13 december 17:38 Quote

WillemII - Groningen zag ik aan komen,,,toen tegen Sparta zag ik t aan komen,,,,,maar als een simpele ziel zo als ik dit aan zie komen,,,waarom zien die goed betaalde mensen dit dan niet wat er aan de hand is met WillemII,,,,,,kom op ,,,,dit MOET NU SNEL STOPPEN,,,,anders gaat WillemII de ballenbak in aan het einde van t seizoen!!! en we hebben genoeg talent in de club ,,tis gewoon een kwestie van geloven in ons eigen kunnen,,,,meer niet!!! en ja het is inderdaad zooooo simpel als wat ik hier nu vertel,,,,gewoon 200% vertrouwen in je eigen kunnen hebben en iedere speler die minder dan 200% er voor gaat gelijk wakker schudden anders vertrekt hij maar naar de dames competitie,,,,,dit mag / kan toch niet wat zulke goede speler vertonen van WillemII. vriendelijke groetjes van een super boze fan die mischien wel de aanstaande trainer gaat worden van WillemII. ( John Vermeulen )

Reacties

 • Willem II.Tilburg zei op wo 16 december 17:32 Quote

  JSR 22.beste sportvriend
  Je commentaar is namelijk vanuit jou eigen mening opgeschreven,inderdaad is Willem II geen super betaald voetbalclub gelijk Ajax AZ Feijenoord PSV Vitesse maar zo ze nu in de competitie spelen is absoluut met hun selectie onder de maat en dat zal iedereen met mij eens zijn die een hart hebben voor Willem II.
  Bekijk morgenavond de bekerwedstrijd Willem II-Vitesse om 21:00 uur en warempel na een praatsessie van spelers en technische staf zijn er woorden uitgesproken van bewust zijn hoe alles ten goede moet komen,welnu laat dat mogelijk Donderdagavond dan maar meteen gebeuren en inderdaad geen 100 % maar 200 % van iedere speler die in de selectie minuten gaat spelen inzet en nog eens inzet en dan kan Vitesse rekenen op een faire maar zeker een fel Willem II die de aanhang een aangenaam Willem II-avond bezorgd dus thuis voor de buis genieten hopelijk,succes al gewenst Willem II

 • jsr22 zei op zo 27 december 18:56 Quote

  Maar 1 ding is wel zeker,,,we blijven achter WillemII staan koste wat koste zal,,,,,toch??,,,ben nu al zowat een halve eeuw suporter dus ken de pieken en de dalen,,,,toch heel veeln dank voor je reaktie naar mij toe.
 • Willem II.Tilburg zei op do 07 januari 14:49 Quote

  Jsr.DE supporter uit het Haagse de stad van de overheid
  Willem II beloofd zijn supporters te scoren op z'n tijd
  mogelijk is ieder duel weer van een ander kaliber maar wel van goed spel
  laat nou de bal maar rollen en Vermeulen bij winst spring jij uit je vel
  een man uit Den-Haag met zijn jarenlange Willem Ii in z'n bol
  wie in deze stad gaat ook haar/zijn enthousiasme betuigen en houd dat lang vol?
 • jsr22 zei op zo 17 januari 14:35 Quote

  Dank je heel veel dank voor je goed bedoelde reaktie,,,,,thanks!!!