Voetbalpoules.nl
Met de leukste EK Pool van Nederland!

Inloggen


Afrika Cup 2021

Bundesliga

Champions League

Conference League

Derde divisie (za)

Derde divisie (zo)

DFB-Pokal

Eerste Divisie

Eredivisie

Europa League

FA Cup

Jupiler Pro League

KNVB Beker

Ligue 1

Nations League

Premier League

Primera Division

Serie A

Tweede divisie

WK Kwalificatie 2022

Prikbord

jsr22 zei op zo 14 november 18:12 Quote

Nederlands elftal is om te schamen zo slecht zijn ze,,,,,sorry diep diep diep triest,,,en van van gaal had ik toch een beetje meer verwacht want hij begint nu ook al zo soft te worden!!!
sorry ik ben er nu toch al heel wat jaren klaar mee met ons zg orange gevoel,,,manmanman,,,schaam mij dood iedere keer weer opnieuw!!! ben pas weer blij als ik mijn WillemII zie spelen ,, ook al moet ik toegeven dat WillemII ook betere tijden heeft gehad als heden ten dagen!!!
Dus WillemII aub ga nu eens een keertje ECHT lekker voetballen want er zit genoeg goede spelers dus linker rij moet gewoon lukken anders falen jullie allemaal,,,dus go for it,,,,sterkte toegewenst. J.Vermeulen uit Denhaag

Reacties

  • WillemII zei op wo 24 november 15:59 Quote

    't Zal menigeen verbazen maar Ajax wacht in Turkije een tegenstander die de laatste strohalm aan zal grijpen om nog kans te maken voor verdere stappen in Europees voetbal,bij een nederlaag is het voor Besiktas uit en mogelijk ook voor hun coach?
    Ajax ach we weten dat die zo af en toe steekjes laten vallen bij onderschatting van hun tegenstander wie weet zal dat vanaf 18:45 uur hedenavond er ook inzitten,voor ons als TV-kijkers hopelijk niet en zien we een overweldigend AJAX?