Voetbalpoules.nl
De leukste voetbalpool van Nederland!

Inloggen

Prikbord

Bassistent! zei op di 13 december 22:55 Quote

Is het mogelijk om de stand van je eigen poule te bevriezen of tijdelijk te laten verdwijnen? Wij willen de winnaar verborgen houden om later bekent te maken tijdens een borrel. We horen het graag!

Reacties

 • Kloarubeek United 😱 zei op do 15 december 8:38 Quote

  Leuk idee, die optie is er echter niet. Eigenlijk is dat niet alleen de ranglijst, je moet dan de voorspellingen bij iedereen in je poule al verbergen vanaf een bepaalde ronde, anders kun je het nog zelf berekenen
 • Bassistent! zei op do 15 december 9:12 Quote

  Jaa de voorspellingen hebben veel al verborgen, op de extra's na dan... Zou een leuke tool zijn om er echt een moment van te maken na alle weken waarin het juist koffiepraat was!
 • Kloarubeek United 😱 zei op do 15 december 12:22 Quote

  De huidige opzet van ons systeem leent zich hier niet goed voor, omdat je als deelnemer aan meerdere poules kunt meedoen. Dan mag je je voorspellingen wel zien in de ene poule, maar niet in de andere, dat is vreemd.

  Ook tonen we de voorspellingen zodra de wedstrijd start met een reden: zo is het transparant en voorkom je dat mensen gaan zeggen dat iemand zijn voorspellingen tijdens of na afloop van de wedstrijd heeft aangepast.

  Ondanks dat: veel plezier met de uitreiking
 • Bassistent! zei op di 20 december 12:09 Quote

  Klinkt logisch! Bedankt voor het meedenken, de winnaar is ondanks dat het geen verrassing is, vast blij met de prijs!
Aantal deelnemers
223.400

Poll

Hoeveel Bundesliga clubs gaan de 1/8e finales van de DFB-Pokal (beker) niet overleven?

In de Duitse beker zijn (uiteraard) al diverse Bundesliga clubs gesneuveld nu er nog maar 16 clubs over zijn. Nog 11 Bundesliga clubs zijn daarvoor in de race..

PS: 4 wedstrijden zijn al Bundesliga wedstrijden, dus in totaal 8 Bundesliga clubs spelen al tegen elkaar, meer keuzes zijn er niet!

 • 4 39%
 • 5 39%
 • 6 14%
 • 7 8%

Er is 150 keer gestemd.