Caltha League

Menu
Ranking Messages Rankings Settings
New message
  • Stormrage

    Stormrage

    08 Jun 08:33

    Quote

    Dag allen,

    De Eredivisie is weer ten einde en Ajax is uiteraard weer kampioen. Dat was voor bijna iedereen geen verrassing, behalve voor Pique Blinders, die had ingezet op PSV.

    Zo saai als de titelstrijd was in de Eredivisie, zo spannend was het in de Caltha League. Zwancity en Velocirapredictor maakten lange tijd met z'n tweeën de dienst uit bovenin, totdat Stormrage zich met een tussensprint zich ook ineens bovenaan meldde.
    Niet lang daarna liepen de twee topvoorspellers echter weer rap uit en tot het einde leek Zwancity de overwinning over de streep te trekken. Dat was echter buiten de extra voorspellingen van Velocirapredictor gerekend die uiteindelijk voor een miniem verschil van 2 punten zorgen.
    Luciano is hiermee voor de tweede (derde?) keer op rij winnaar van de Caltha League/FC Eredivisie! Van harte gefeliciteerd!
    Henk sluit het seizoen af als runner-up, ondanks een verwoede poging in de allerlaatste play-off wedstrijd (die blijkbaar ook voorspeld moesten worden, ik had geen idee). Ook Henk gefeliciteerd met een goed seizoen!

    Normaal gesproken krijgt ook de derde plek een prijs en dit seizoen zou ik dat zelf zijn. Echter omdat de pot dit seizoen 'slechts' 100 euro bevat, heb ik besloten om daarvan af te zien en de derde prijs te verdelen over de twee winnaars. Luciano ontvangt 65 euro en Henk 35.

    Ook in de Champions League is voorspeld en gezien de geringe deelnemers geldt daar het winner-takes-all-principe. De winnaar is Arthur??????????????P en dat is volledig terecht, aangezien hij als enige consistent heeft voorspeld en geen wedstrijd is vergeten. 35 euro komt jouw kant op! Gefeliciteerd!

    Om meteen maar naar volgend seizoen te kijken: ik zou het leuk vinden als we wat meer deelnemers kunnen strikken om het spannender te maken en de pot wat te verhogen voor meer prijzengeld. Echter heb ik jullie hulp daar wel bij nodig! Dus ken je nog vrienden/familie/collega's die het leuk zouden vinden om mee te doen met onze poule? Laat het me weten en dan zorg ik ervoor dat ze een uitnodiging krijgen.

    Ook zou ik graag willen horen wat jullie ervan vinden om het inschrijfgeld te verhogen naar 15 euro als we rond dit deelnemersaantal blijven hangen om zo het prijzengeld wat te verhogen.

    Vergeet ook niet het EK te voorspellen als je dat leuk vindt! Dit zal gewoon voor de eer zijn zonder prijzengeld, tenzij daar wel behoefte aan is.

    Dan rest mij niets anders dan iedereen een fijne zomer te wensen en tot volgend seizoen!

    Groet,
    Sjaak
  • Stormrage

    Stormrage

    27 Jan 22:54

    Quote

    Helemaal vergeten, het inschrijfgeld! Zou iedereen aan onderstaand betaalverzoek willen voldoen? Alvast bedankt!


    https://diensten.asnbank.nl/online/betaalverzoek/#/8612418-jH8Il0h4PaYZc6gUoHHz4o53Mvt1REoC
  • VoetbalYvonne

    VoetbalYvonne

    03 Sep 11:39

    Quote

    Sjaak, bedankt voor je bericht. Ik doe weer mee hoor. Proberen om het resultaat van vorig jaar te verbeteren of te evenaren. Het was heel leuk om als niet-voetbalkenner hoog te scoren.

    Groet,
    VoetbalYvonne
  • Stormrage

    Stormrage

    01 Sep 14:07

    Quote

    Beste allemaal,

    Corona heeft de sportwereld ontregeld, maar het zit er dan nu toch eindelijk aan te komen. De Eredivisie gaat weer beginnen en daarmee ook de Caltha League! Tot mijn tevredenheid zie ik dat iedereen die vorig seizoen meedeed, nu automatisch opnieuw is ingeschreven. Dus als je weer mee zou willen doen, gewoon je voorspellingen invullen en alles komt goed! Vergeet ook je extra voorspellingen niet! Je mag het inschrijfgeld alvast naar me overmaken, maar ik stuur een berichtje als het seizoen een paar weken onderweg is naar iedereen die meedoet, dus daar kun je ook op wachten.

    Voor wat betreft de Champions League: aangezien niemand meer heeft voorspeld na de coronapauze en ik niet de tussentijdse stand wil gebruiken (want bij een KO-fase vind ik dat minder eerlijk dan bij een gewone competitie), blijft het inschrijfgeld behouden voor het nieuwe seizoen. Mocht je vorig seizoen niet hebben meegedaan, maar dat nu wel willen, stuur mij een berichtje. Dan laat ik zien hoe je je kunt aanmelden (of je vogelt het zelf uit).

    Het zal een raar seizoen worden, met veel afgelastingen en inhaalwedstrijden, maar ik heb er zin in! Ik hoop jullie ook en ik wens jullie veel succes met voorspellen.

    Groet,
    Sjaak
  • Stormrage

    Stormrage

    26 Apr 12:51

    Quote

    Dag allemaal,

    Zoals iedereen wel weet is de rest van de competitie afgelast vanwege het coronavirus. Dit betekent dat ook de Caltha League ten einde is gekomen voor dit seizoen. Ik weet niet of er nog punten worden gegeven voor de extra voorspellingen, maar daar wil ik niet op wachten aangezien ik dat niet eerlijk vind voor de stand.

    Dit houdt in dat de top 3 als volgt is met bijbehorend prijzengeld:
    1: Velocirapredictor (Luciano) - 70 euro
    2: Nielsgre (Niels) - 35 euro
    3: Zwancity (Henk) - 15 euro

    Ik wil jullie van harte feliciteren met de podiumplekken en de rest van de poule bedanken voor jullie deelname. Het is jammer dat het zo moet eindigen, maar het is helaas niet anders. Ik stort het prijzengeld op de rekening van de winnaars.

    Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt over een nieuw seizoen Eredivisie en dan hoop ik dat jullie allemaal weer mee willen doen met de poule.

    Voor de Champions League poule wacht ik uiteraard de berichtgeving nog even af.

    Bedankt en blijf allemaal gezond!

    Groetjes,
    Sjaak
  • Stormrage

    Stormrage

    19 Aug 09:24

    Quote

    Dag allemaal,

    Ik wil iedereen die het inschrijfgeld nog niet heeft betaald verzoeken dit alsnog te doen via de link die ik gestuurd heb (ook te vinden op de berichtenpagina van de poule). Deze link is tot 23 augustus geldig, anders moet ik weer een nieuwe maken.

    In tegenstelling tot wat iedereen (mijzelf incluis) waarschijnlijk denkt, tellen de play-offs van de Champions League ook al mee voor de poule. Mocht je dus nog mee willen doen, meld je dan vandaag of morgen aan zodat je niks misloopt! Deelname kost 5 euro.

    Aanmelden gaat als volgt: ga naar 'Mijn gegevens', vervolgens naar 'Competities' en klik op aanmelden bij de Champions League. De wedstrijden staan vervolgens gewoon op de pagina waar je je Eredivisiewedstrijden voorspelt. Zie je toch alleen maar Eredivisiewedstrijden, dan staat er boven de wedstrijden een dropdownmenu waar je de competitie die je wil voorspellen kan selecteren.
    Mocht je er niet uitkomen, laat het mij even weten.
  • Stormrage

    Stormrage

    12 Aug 14:45

    Quote

    Dag allemaal,

    Graag zou ik van jullie een tientje inschrijfgeld willen ontvangen. Dat kan via onderstaande link:
    https://diensten.asnbank.nl/online/betaalverzoek/#/1977359-gzEzrDONhnNfWYYLgif8kbZBDEXwF6pl

    Deze link is geldig t/m 23-08-2019. Mocht het niet werken, graag even een berichtje, dan zorg ik dat het op een andere manier gaat.

    Daarnaast wil ik ook een poultje opzetten voor de Champions League, waarbij ik aan vijf euro inschrijfgeld zit te denken. Lijkt het je leuk om mee te doen, laat dan even een berichtje achter in de poule (niet antwoorden op de mail!). Dan laat ik je zien hoe je meedoet (je hoeft je niet aan te melden voor een andere poule, je moet alleen zorgen dat je CL kan voorspellen).

    Alvast bedankt voor het inschrijfgeld en ik hoop dat iedereen meedoet met de Champions League!
  • Stormrage

    Stormrage

    05 Aug 14:37

    Quote

    Welkom allemaal in de Caltha League!
    Ik ben blij dat jullie je allemaal weer hebben aangemeld om mee te doen met onze vertrouwde poule, maar dan in een nieuw jasje. De vorige website, jijbentdekenner, werd niet meer onderhouden en het werd onmogelijk om daar weer een nieuwe poule op te starten, vandaar de overstap naar deze site.
    Helaas was de naam FC Eredivisie hier al bezet, dus moest ik met een nieuwe naam komen. Caltha League ligt misschien niet heel voor de hand, maar Caltha betekent Dotterbloem in het Engels en aangezien ik met het opzetten van de poule een jaar geleden ben verhuisd naar de Dotterbloem leek het me wel toepasselijk.

    De eerste ronde is geweest, de kop is eraf! Mocht je je extra voorspellingen nog niet gedaan hebben, je hebt tot 15 augustus de tijd!

    Zoals je misschien gemerkt hebt, werkt de mobile site niet heel super. Als je toch op je mobiel wil voorspellen, raad ik je aan om de desktopsite aan te zetten (afhankelijk van welke mobiel browser je gebruikt staat dat in ergens in de instellingen van de pagina).

    De betaling van de 10 euro komt later.

    Ik wens jullie allemaal veel plezier en succes!