- Only 1 days to go until Euro 2024 starts!

Voetbalpoules introduceert de voetbal-quiz!

7 August 2011 - In 2008 en 2010 waren via Extrasport.nl de Olympische Zomer- en Winterspelen te voorspellen. Een succesvol onderdeel daarvan was de quiz, waarin 50 vragen werden gesteld over de geschiedenis van de Olympische spelen. Deze quiz was zo succesvol dat we hebben besloten om ook een quiz op Voetbalpoules te beginnen! Hoe zal het in zijn werk gaan:
  • Om de twee weken zal er een nieuwe quiz worden gemaakt van 10 vragen.
  • Op zaterdag rond het middaguur zal de nieuwe quiz geactiveerd worden.
  • Voor de vragen zijn 2x 5,10,15,20,25 punten te verdienen.
  • Hoe de punten worden verdeeld zal door middel van loting plaatsvinden, zo kan het dus zijn dat een moeilijke vraag 5 punten waard is en een makkelijke vraag 25 punten kan opleveren.
  • Er zal een algemeen klassement worden opgesteld en er zullen géén rondes plaatsvinden, alles zal in één keer doorgaan.
  • De punten tellen niet mee bij de 'alle competities' stand van Voetbalpoules.
Als er foute antwoorden in de vraagstelling zijn opgenomen die aantoonbaar bewezen kunnen worden, zal de vraag ongeldig worden verklaard en géén punten worden toegekend. Ben je dus benieuwd naar je algemene voetbalkennis, dan is de voetbal quiz wat voor jou! Je vindt de quiz onder tab 'Voorspellen' - Voetbal quiz, aanmelden is niet nodig. Tot 20 augustus zijn er 3 oefenvragen beschikbaar, daarna gaat het echt beginnen. We wensen iedereen veel succes en plezier met het meespelen met de quiz en wensen Niels veel succes met het bedenken van uitdagende vragen!