Voetbalpoules.nl
De leukste voetbalpoule van Nederland!

Inloggen

Prikbord

 • JACKYLL zei op ma 27 maart 21:57

  Ruud gullit .
 • Kloarubeek United zei op zo 26 maart 23:06

  Wie moet Danny Blind opvolgen als bondscoach?
  Wie vind jij de ideale kandidaat om onze nieuwe bondscoach te worden?
 • jsr22 zei op ma 27 maart 21:23

  en tweede keus is een strenge duitser met dick als mee zeggend assistent die heel veel invloed moet krijgen vind ik ,,desnoods samen als gelijke vind ik ook goed!!! 1 maal ander maal verkocht,,,andrs moet co het worden!!!! wie kiest co en wie kiest een duitser met dick erbij????
  want zeg nu zelf ,,,meer smaken zijn er nu niet weer,,,,,oke mischien derde keus R.Koeman die is ook goed!!!!
 • jsr22 zei op ma 27 maart 21:19

  CO ADRIAANSE WIE ANDERS,,,dit roep ik nu al jaren en jaren ,,,want hij bezorgde WILLEMII op 1 punt na de titel toen hij bij mijn clubje zat,,,,thats the men,,,,geloof me echt,,,,,,,want wie kan nou co nog tegen huoden ,,,,toch???,,,NIEMAND DUS!!!!!
 • voetbalshirts.webklik.website zei op ma 27 maart 20:35

  Van Gaal
 • chauffeurfrenske zei op ma 27 maart 10:21

  Volgens mij kloppen diverse wedstrijd-data voor de Jupiler league niet; bijvoorbeeld VVV-Nac staat bij jullie op zondag 2 April, maar is komende vrijdag 31 maart; VVV-Jong Ajax staat op 17 April, is op 28 April, Telstar-VVV staat op 21 April, is op 5 Mei...
 • Kerkehout zei op ma 27 maart 8:36

  Nieuwe bondscoach

  Geef mij Frank de Boer.
 • Esther scoort zei op zo 26 maart 15:53

  word het geen tijd dat Blind en Storm en de rest op stap
  Het Nederlands voetbal blijft slecht elke keer het zelfde verhaal
 • WWWILLEM II zei op zo 19 maart 21:15

  De Kamioen van Nederland
  Feijenoord zal ongetwijfeld gaan voor het kampioenschap,maar Ajax dat op weg leek om de Rotterdammers in te halen op punten lieten een steekje vallen.Het is nu aan Feijenoord omin ee rechtstreeks duel met Ajax te bewijzen dat hun de terechte kampioen worden van 2016-2017,maar dan ook met een overwinning op de Amsterdammers,en wat dan voor PSV wel die kunnen altijd nog 2e worden en dat zou een goede einduitslag zijn voor deze competitie ronde,dus dat ligt ook weer in... lees meer
 • autofan zei op do 23 maart 21:05

  Wie is beter in keepen, Bas Dost of Vincent Janssen?
  Volgens mij klopt de poll niet helemaal.
 • WWWILLEM II zei op zo 19 februari 21:08

  Excelsior-Willem II
  Een duel dat in Rotterdam Zaterdagavond wel eens een leuke wedstrijd kan worden,beide teams stellen er prijs op met fraai voetbal zich op het veld te willen bewijzen.Geen anti verdedigend zestien meter gebied maar voluit op de aanval zoals het de supporters graag willen zien,de kansen voor beide clubs is naar de verwachting 50% zowel Excelsior als Willem II hebben even veel kans op winst! • Wallie van Nisseroi zei op do 23 maart 21:08

  Er staan 3 WK kwalificatiewedstrijden op zaterdag 17.00 uur, dat kan niet/nooit want standaard tijdstip is 18.00 uur of 20.45 uur (vorige keer/ronde ook al gemeld). Graag even aanpassen!
 • Talenten FC zei op ma 13 maart 12:38

  Hallo

  Ik speel in 3 poules met voorspellingen voor de Jupiler Pro League.
  In 1 poule zijn de punten voor de 'extra voorspellingen' (eindstand) al bijgeteld, in de andere 2 nog niet.

  Waaraan ligt dit?
 • Theet's on fire!!!! zei op za 14 januari 20:33

  Ik heb een poule aangemaakt voor de afrika cup. Nu voorspellen we ook allemaal de eredivisie. Nu heb ik de afrika cup ingesteld als hoofdcompetitie voor deze subpoule, maar als je de poule opent zie je steeds de punten voor de eredivisie en moet je de competitie veranderen. Is dit mogelijk om aan te passen en standaard bij het aanklikken van je poule de tussenstand voor de afrika cup te zien?
 • Dropkick zei op zo 04 december 23:22

  Jullie vragen om leuke tips bij de Statistieken.
  Ik zou wel een lijst kunnen opvragen van de grootste stijgers/dalers per week. Vorige week had ik heel slecht voorspeld, maar dit weekend ben ik 700 plekken gestegen en ik vraag me af of er deelnemers zijn die nog meer zijn gestegen!