Voetbalpoules.nl
De leukste voetbalpool van Nederland!

Inloggen

Prikbord

 • jsr22 zei op di 03 januari 3:37

  ik wens een ieder een zeer zeer gelukkig nieuwjaar,met heel veel geluk en gezondheid toegewenst voor de komende jaren!!!

  vriendelijke groetjes uit Denhaag van J.Vermeulen
 • Pieter Chatzy zei op zo 01 januari 12:20

  Ik zag dat de extra voorspelling voor de Champions League kan worden ingevuld. Maar de clubs staan onder elkaar. Is het niet beter om de clubs die tegen elkaar spelen naast elkaar te zetten? Immers kunnen bepaalde clubs niet samen doorgaan en het is wellicht wat overzichtelijker als iedereen hier kan zien wie niet samen door kunnen. Overigens gelukkig Nieuwjaar en de beste wensen nog voor i2023 voor iedereen hier .
 • Pieter Chatzy zei op di 13 december 22:50

  Kan hier ook de WK kwalificatie van andere werelddelen worden voorspeld zoals de Aziatische die volgend jaar als ik het goed heb alweer begint? En bijvoorbeeld dan ook de Azië cup en de Afrika Cup?
 • Bassistent! zei op di 13 december 22:55

  Is het mogelijk om de stand van je eigen poule te bevriezen of tijdelijk te laten verdwijnen? Wij willen de winnaar verborgen houden om later bekent te maken tijdens een borrel. We horen het graag!
 • Eno Mobers zei op za 03 december 21:30

  Hoi,

  In het verleden deden konden we ook de competitie "wk kwalificatie" kiezen.
  Komt deze na dit wk ook weer terug?
 • El Kriko FC zei op di 29 november 16:11

  Goedendag, in mijn eigen poule kunnen de deelnemers van elkaar de voorspelde uitslag zien voordat de wedstrijd is begonnen. In een andere poule waar ik ook aan deelneem, staat er een slotje totdat de wedstrijd is begonnen. Ik zou graag willen dat dit bij mijn poule ook is. Kunnen jullie dit aanpassen?
Aantal deelnemers
223.383

Poll

Wie wint de (eredivisie)topper tussen
FC Twente - Feyenoord?

Het gaat in razend tempo door in januari met wedstrijden in de Eredivisie. Nog altijd is er een top 5 die allemaal voor de titel gaan! Twee clubs uit die top 5 spelen zondag tegen elkaar t.w. FC Twente die al 9 wedstrijden ongeslagen is en koploper Feyenoord is zelfs al 11 wedstrijden ongeslagen! Saillant detail: de laatste nederlaag van FC Twente was (uit) tegen Feyenoord..

Uitslag vorige poll:
- 3 (top)clubs wonnen hun wedstrijd niet, dit had maar 9% goed!

 • Feyenoord 36%
 • Gelijkspelletje 32%
 • FC Twente 32%

Er is 217 keer gestemd.