Voetbalpoules.nl
De leukste voetbalpool van Nederland!
- Nog 180 dagen tot het EK 2020 begint!

Inloggen


Bundesliga

Champions League

Derde divisie (za)

Derde divisie (zo)

DFB-Pokal

Eerste Divisie

EK 2020

EK Kwalificatie 2020

Eredivisie

Europa League

FA Cup

Jupiler Pro League

KNVB Beker

Ligue 1

Premier League

Primera Division

Serie A

Tweede divisie

WK Kwalificatie 2022

Prikbord

 • Willem II.Tilburg zei op zo 15 december 20:23

  Wie gedacht zou hebben dat Willem II juist nog voor de winterstop op de derde plaats in de Ere-Divisie staan zou was hij of zij voor gek verklaard,maar de werkelijkheid is er en de Tilburgers laten nu net de beste club van Brabant zijn.
  De wedstrijd Willem II-Fortuna Sittard van Zaterdagavond is normaal een voordeel dat Willem II in hun eigen stadion:Koning Willem II Stadion spelen.maar Fortuna heeft de puntjes hard nodig om zich te kunnen handhaven in de Ere-Divisie en zal het Willem II niet... lees meer
 • M. Alexander zei op za 14 december 22:16

  Brest-nice is opeens verplaatst op Voetbalpoules.nl van zondag naar zaterdag op zaterdag middag. Ik had alles voor zaterdag op zaterdag ingevuld en zondag zou ik pas laat in de avond doen. Nu mis ik 20pnt omdat er ook extra punten te verdienen waren..
 • bal op dak zei op zo 15 december 1:27

  Now i really quitte whit it. it all sucks. Goodbey my friends, its hard to stop, maby next year , when i am claer anoughy,

  The loser,
  Aart
 • Willem IItilb. zei op vr 29 november 18:58

  PSV is met het voetbal bezig zich zelf voor schut te zetten,de competitie is eigenlijk al verpest met 11 punten achterstand op leider Ajax en in Europa is het exit voor dit PSV o.l.v. Mark van Bommel.
  De trainer/coach zal hier zijn idee wel over hebben namelijk dat dit PSV niet brengt wat er van verwacht werd,Mark zou eens moeten nadenken hoe hij als PSV'er die de club altijd trouw is nu het beste kan laten zien hoe het verder moet,mij dunkt normaal wat ieder ander zou kunnen... lees meer
 • jsr22 zei op ma 09 december 13:53

  12 Dec zijn we nu alweer,,,,en WillemII staat nog steeds op deze mooie plek in de erediv. prachtig dit,,,ik zelf heb persoonlijk geen best jaar achter de rug,,maar dit maakt een hoop weer goed voor mij,,,,klasse willemII grote klasse!!!
 • jsr22 zei op vr 22 november 8:14

  WillemII,,,en nu doorpakken en niet meer twijfelen,,,geloof in jullie kunnen ,, en je zal zien hoe hoog jullie nog kunnen komen dit jaar,,,echt geloof me!!!
  Vriendelijke groetjes uit Denhaag van een hele trouwe fan van WillemII
  zeg maar gewoon John Vermeulen!!!

  STERKTE !!!!!
 • Yara_Mika United zei op zo 08 december 19:27

  Bij de wedstrijd van Vitesse Feijenoord heeft iemand bij mij in ff poule 1-1 voorspeld en heeft hiervoor 7 punten gekregen. Klopt dit? Meen dag je hiervoor toch maar 5 punten krijgt. Of vergis ik me?
Aantal deelnemers
23.944

Poll

Maurice Steijn zou een goede opvolger zijn als coach bij ADO Den Haag

Na het opstappen van Fons Groenendijk wordt Hagenaar Maurice Steijn veelvuldig genoemd als mogelijke opvolger. ADO heeft al contact gezocht met Steijn. De mogelijkheden worden nu uitgezocht, maar dat kan mogelijk nog wel even duren.

 • Eens 76%
 • Oneens 24%

Er is 732 keer gestemd.