Voetbalpoules.nl
De leukste voetbalpoule van Nederland!

Inloggen

Prikbord

 • the hammies zei op ma 24 april 12:50

  Hyballa ontslagen!!
 • Sterr-team zei op ma 10 april 16:02

  Nu het einde van het (eredivisie)seizoen nadert, ben ik wel benieuwd hoe mijn extra voorspellingen het doen t.o.v. mijn poulegenoten. Nu kan ik natuurlijk elke week alle (geprojecteerde) punten handmatig uitrekenen, maar dat is een aardig karwei.

  Zou het niet leuk zijn om nog een kolom toe te voegen bij het overzicht in je poule, waarin de voorlopige punten van de extra voorspellingen automatisch zichtbaar worden? Zo kun je nog beter zien hoe je er nou écht voor staat.

 • WillemII zei op vr 14 april 8:56

  NEDERLANDS VOETBAL TELT WEER in EUROPA.
  Door AJAX is bewezen dat we weer gaan meetellen in Europeesche voetbal toernooien,het was schitterend zo AJAX het Duitse SCHALKE alle hoeken van de ARENA lieten zien,de 2-0 overwinning kwam eigenlijk gezien de enorme kansen om verder te kunnen scoren voor de Duitse ploeg nog goed uit.Toch volgende week bij de return DOLBERG als Nr.9 laten starten,met de opmerking dat er zèker een team stond afgelopen Donderdagavond met vertrouwen en lef !
 • beersje zei op za 22 april 19:40

  Weet iemand hoe je de stand in een poule kan zien als je meerdere compitie/toernooien in 1 keer kan zien
 • Dropkick zei op zo 04 december 23:22

  Jullie vragen om leuke tips bij de Statistieken.
  Ik zou wel een lijst kunnen opvragen van de grootste stijgers/dalers per week. Vorige week had ik heel slecht voorspeld, maar dit weekend ben ik 700 plekken gestegen en ik vraag me af of er deelnemers zijn die nog meer zijn gestegen!
 • jsr22 zei op wo 19 april 18:48

  Heereveen-WillemII 3-0 tis hard maar waar,,,want tegen Heereveen loopt t nooit(bijna nooit)goed af,,dus eerlijkheids halve denk ik dat mijn clubje een pak slaag krijgt deze keer,,nogmaals ik hoop van niet,maar willemII hheft t niet zo met Heereveen dus we zien het wel hoe dit afloopt tergen die kouwe koele kikkers uit t hoge noorden (duimen maar en hopen)
 • jsr22 zei op ma 17 april 0:55

  AUTOFAN,,,,,YYYYYYEEEESSSSS,,,,,HOPPA,,,,in de tas,,,heerlijk of niet soms??/ groetjes uit Denhaag doeiiii,,,,
 • jsr22 zei op za 15 april 23:42

  11e willemII 12eado 13e pec 14e sparta 15eexcelsior 16e nec 17e roda 18e go ahead,,,,dit gaat het worden als het voetbaljaar voorbij is,,,let op mijn woorden!!!
 • jsr22 zei op za 15 april 20:37

  he nog een WillemII fan zie ik hierzo,,,het gaat steeds gezelliger hier worden,,,,hihi,,,
 • Trapatoni zei op vr 14 april 20:33

  Gaat Ajax dit weekend alsnog over Feijenoord heen?
  Wordt PSV dan toch nog 2e?
  Alles is nog mogelijk met 4 wedstrijden.
 • Trapatoni zei op vr 14 april 20:30

  IS VVV een kandidaat voor de eredivisie met spelers als Leemans(ex Jong PSV)?
  IK denk dat de ploeg zeker niet minder is dan Go Ahead, Excelsior en Den Haag.
 • Martiinoss zei op vr 14 april 15:53

  Ik ga winnen van iedereen, groetjes de koning
 • FC Barcelona zei op do 13 april 17:35

  In het weekend van 22/23 april staat Tottenham Hotspurs,Arsenal,Chelsea en Manchester City zowel in competitie als halve finale FA Cup.Lijkt mij stug dat ze in 1 weekend 2 wedstrijden moeten spelen?
 • De verliezer zei op ma 10 april 12:33

  Margeb '90 staat er voor deze ronde 2 keer in.
 • SvanGaal zei op ma 10 april 9:05

  In de voorgaande jaren was het zo dat in de laatste 2 speelrondes van de eredivisie elke wedstrijd de "wedstrijd van de week" was dus maximaal 20 punten door middel van de uitslag en doelpuntenmakers.

  Nu zie ik dat nog niet bij de voorspellingen terugkomen, klopt het dat dit weg is? Zou ik prima vinden hoor overigens en eerlijker.. maar dat is een mening
 • Real Positivo zei op zo 09 april 20:00

  Waarom is het zo dat de afgelopen week als 1 speelronde gezien wordt? Het zijn toch 2 competitieronden? Dus eigenlijk toch 2 weekwinnaars i.p.v. eentje zoals nu.
 • Stieknek zei op do 06 april 10:42

  Go ahead heracles wedstrijd van de week hahah
 • Kloarubeek United zei op zo 26 maart 23:06

  Wie moet Danny Blind opvolgen als bondscoach?
  Wie vind jij de ideale kandidaat om onze nieuwe bondscoach te worden?
 • jsr22 zei op do 06 april 1:32

  AUW AUW en nogeens auw,,,dit doet mijn pijn dat denhaag mijn clubje heeft verslagen,,,,ach mijn zoon was er blij mee daar hij wel voor denhaag is,,,,auw auw auw groetjes uit denhaag van mij,,,auw,,,gooi mij maar in de kiepelbak nu,,,pppfff,,,,,,,mzzl,,,,
 • jsr22 zei op wo 05 april 20:18

  DROOM WEDSTRIJD VANAVOND VOOR MIJ DAN TEMINSTE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  WILLEMII - DENHAAG !!!!!
  Ik geloof niet,,,maar ik ga toch denk ik een schiet gebedje doen voor de wedstrijd beste mede voetbal liefhebbers,,,duimen jullie met mij mee dan aub??? WillemII mag dit NIET VERLIEZEN!!!! alvast bedankt gabbers
  En vriendelijke Groetjes uit Denhaag van John Vermeulen!!!!!
 • WWWILLEM II zei op zo 19 maart 21:15

  De Kamioen van Nederland
  Feijenoord zal ongetwijfeld gaan voor het kampioenschap,maar Ajax dat op weg leek om de Rotterdammers in te halen op punten lieten een steekje vallen.Het is nu aan Feijenoord omin ee rechtstreeks duel met Ajax te bewijzen dat hun de terechte kampioen worden van 2016-2017,maar dan ook met een overwinning op de Amsterdammers,en wat dan voor PSV wel die kunnen altijd nog 2e worden en dat zou een goede einduitslag zijn voor deze competitie ronde,dus dat ligt ook weer in... lees meer
 • Succes iedereen zei op ma 03 april 7:21

  Goeiedag,

  Bij KSV Roeselare-KRC Genk van aankomend weekend kan ik bij Roeselare geen doelpuntenmaker uitkiezen. Alleen 'geen score' en 'eigen doelpunt'.
 • jsr22 zei op zo 02 april 18:43

  oke,,ik heb weinig aanhang als het gaat om Co Adriaanse,,,,oke,,,ik leg mij er dan bij neer!!! op 1 ding na dan,,,en dat is WIE KAN DAN MIJ ZEGGEN WAAROM NIET???????
  Nogmaals wat is er dan mis met onze Co,,,dat wil ik dan wel weten!!! Ja nu zal het ook wel heel stil blijven omdat niemand ik herhaal NIEMAND WEET WAAROM CO HET NIET MOET WORDEN!!!!!!
  Denk daar maar eens over na ,,,Vriendelijke groetjes J.Vermeulen uit Denhaag!!! (en groetjes aan autofan mooie overwinning voor jou... lees meer
 • B.A.G.(bijna altijd goei ) zei op vr 31 maart 6:35

  michael beterschap
 • Paff zei op do 30 maart 12:55

  Wij spelen dit jaar een poule met vrienden in de eredivisie. Gaan de nacompetitie wedstrijden voor een plek in europa league ook meetellen voor de poule? Of blijven deze er buiten?