Voetbalpoules.nl
De leukste WK Pool van Nederland!

Inloggen

Redhouse 2 wint Afrika Cup 2012

14 februari 2012 - Begin januari werd er op Voetbalpoules besloten om de Afrika Cup voorspelbaar te maken. Het wedstrijdschema werd snel uitgewerkt en op de site geplaatst. Eveneens werden de benodigde selecties opgezocht om ook wedstrijden van de week toe te kunnen voegen aan de voorspellingen.

Ca. 3 weken later is de Afrika Cup weer achter de rug en kunnen we terug kijken op een prima start van het voorspelbaar maken van de Afrika Cup. Maar liefst 1630 deelnemers deden mee aan de Afrika Cup en had hiermee meer deelnemers dan bijvoorbeeld de Serie A. Het aantal kwam zelfs vrij dicht in de buurt bij het aantal deelnemers aan de Europa League. Twee deelnemers (hoopgeld en blekertje) wisten zelfs de verrassende winnaar van de Afrika Cup, Zambia, goed te voor spellen!

De deelnemer met de meest behaalde punten is Redhouse 2 geworden met een puntenaantal van 376, waarmee Foenie nipt van de eerste plaats werd gehouden die 374 punten scoorde. Wat jammer nou dat Redhouse_2 niet mee speelt bij BWIN en daardoor de iPad 2 mis loopt! Net zoals de gehele top-5 op basis van punten niet mee speelt bij BWIN, waardoor de nummer 6 in de eindrangschikking, Ajax Girl, de iPad 2 wint. De prijzen schuiven namelijk gewoon door!

Hieronder het individuele klassement:

1. Redhouse 2 met 376 punten.
2. Foenie met 374 punten.
3. Frank de Boer met 361 punten.
4. Dil met 360 punten.
5. BO THE KING met 359 punten.

Het poule klassement ziet er als volgt uit:

1. five star met 1756 punten.
2. flevoland met 1738 punten.
3. WK Kwalificatie 2014 Totaal met 1679 punten.
4. Gok het aantal WK Kwalificatiedoelpunten! met 1597 punten.
4. EK 2012 Totaal met 1597 punten.


Hopelijk vonden jullie het een geslaagde competitie en kunnen we jullie volgend jaar weer begroeten als de Afrika Cup opnieuw gehouden wordt!


Met sportieve groet,

uw Afrika Cup-moderator
Op goed geluk!
Aantal deelnemers
222.128

Poll

Nederland gaat nu pas echt los..

Het is al zo vaak andersom gegaan dat de poulefase 'goed' ging met vaak aanvallend mooi voetbal maar daarna ging 't toch steeds minder en zelfs helemaal 'fout' of werden we uitgeschakeld door de beruchte strafschoppen. Nu kan 't alleen maar beter gaan toch?

PS: Wat opviel bij de laatste poll uitslag, Frankrijk en Spanje krijgen steeds meer stemmen maar wat mij betreft 't meest opviel, vice-wereldkampioen Kroatië van 't vorige WK, weer 0% van alle stemmen..

  • Wat een onzin, dit is Nederland onwaardig en ook met dit soort voetbal gaan ze 'gewoon' eruit 40%
  • Klopt, het vertrouwen wordt alleen maar groter en ze gaan daardoor ook steeds beter spelen 21%
  • Wat is losgaan? Of 't nu beter wordt boeit niet, Louis van Gaal heeft nu eenmaal een 'gouden pik' 19%
  • Zeker weten, vanaf nu gaat 't 1-5-3-2 systeem juist pas werken inclusief al Louis z'n theorieën 16%
  • Ja/nee maar ze winnen nu WEL elke penaltyserie en 'we' worden zo ongeslagen wereldkampioen! 5%

Er is 710 keer gestemd.