- Nog 57 dagen tot het EK 2024 begint!

Bulletproof wint de SUPER hoofdprijs!

16 mei 2004 - Ook de laatste wedstrijden van de eredivisie zijn gespeeld en het is gebleken dat 'Bulletproof' toch het meest verstand van voetbal heeft!

Hij heeft met een totaal van 1471 punten de super hoofdprijs gewonnen en mag met zijn 2-en naar een wedstrijd in de Premier League! Deze reis wordt hem aangeboden door Sporttravel.nl

Op niet al te grote afstand vinden we de nummers 2 en 3, Los Bandinos en FC Tib. Zij gaan er vandoor met de ballonvaart en de DVD speler! Alle prijswinnaars natuurlijk van harte gefeliciteerd met de prijzen!

Als we nog even kijken naar welke poule dit seizoen de meeste punten heeft gehaald, dan is dit 'Fc Sjampionnuh'. Deze poule met maar liefst 32 deelnemers heeft een totaal van 7084 punten gehaald.
Aantal deelnemers
39.323
Taal

Poll

Welk land 'wint' de kwartfinale van de Europa- en Conference League?

Nog één keer deze vrij gekke poll maar dit keer gaat 't om alle kwartfinales van de Europa- en Conference League en 't was zonde om één beslissende wedstrijd eruit te lichten zoals dat meestal gedaan wordt. De poll gaat dus over welk land uiteindelijk de meeste clubs overhoud in de halve finales. Bekijk 't speelschema goed want bijvoorbeeld Italië houdt al zeker één club over omdat ze tegen elkaar spelen..

  • Italië 43%
  • Engeland 43%
  • Frankrijk 10%
  • Griekenland 4%

Er is 81 keer gestemd.