- Only 52 days to go until Euro 2024 starts!

Nederbet eindprijzen seizoen 2014-'15

14 June 2015 - Helaas is het toekennen van de eindprijzen dit seizoen anders verlopen dan we vooraf gecommuniceerd hebben. Tot onze grote spijt heeft Nederbet besloten om de voorwaarden van de prijzenpot achteraf aan te passen. Vooraf is gecommuniceerd dat alle prijzen vrij opneembaar zullen zijn. Nederbet heeft echter eenzijdig besloten om hier vanaf te wijken en extra voorwaarden aan de eindprijzen te koppelen.

Dit betekent dat de eindprijzen 3x ingezet moeten gaan worden op Nederbet op weddenschappen met een notering van minimaal 2.0. Ook dient dit (met uitzondering van de Eredivisie) binnen een maand te gebeuren. Op aanvraag kan dit verlengd worden.

Voetbalpoules is hier zeer teleurgesteld over en heeft geprobeerd Nederbet op andere gedachten te brengen. Helaas was er van onderhandelingen geen sprake en hebben we onze winnaars vorige week in moeten lichten over deze onaangename wijziging.

Het spijt ons verschrikkelijk dat dit is gebeurd. Ondanks de goede en duidelijke afspraken blijkt Nederbet helaas geen betrouwbare partner. Hiervoor willen wij onze excuses aanbieden.

We zullen er bij toekomstige samenwerkingen alles aan doen om dit scenario te voorkomen door bijvoorbeeld de prijzenpot al van tevoren 'in bezit' te krijgen. Op deze manier heeft Voetbalpoules de uitkering van prijzen in eigen beheer. 

Mocht je hierover nog vragen hebben, dan kun je ons altijd een email sturen via [email protected] of plaats een berichtje op ons prikbord.