- Only 25 days to go until Euro 2024 starts!
(Artikel in samenwerking met Beste-Bookmakers.com)

Succesvol wedden? Kies de juiste bookmaker!

Het plaatsen van online sportweddenschappen is afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Door deze enorme stijging is ook de hoeveelheid wedaanbieders (bookmakers) waar jij kunt inzetten sterk gegroeid. Inmiddels zijn er tientallen verschillende wedden sites waar jij kunt spelen en de hamvraag van vele wedders is dan ook: "wat is de beste bookmaker voor mij?"

De website https://www.beste-bookmakers.com/ helpt jou in de zoektocht naar een geschikte bookmaker. Op basis van een tiental punten wordt elke beschikbare bookmaker geanalyseerd en beoordeeld. Dit leidt uiteindelijk tot een totaalscore en een bepaling van de Beste Bookmakers voor Nederlanders en Belgen. Onderstaand lees je op welke 10 punten een bookmaker gewaardeerd wordt en waar je zoal rekening mee dient te houden. Op de website van Beste-Bookmakers vindt je zowel een overzicht van de totaalwaardering als van de genoemde punten afzonderlijk.

1. Kan ik me aanmelden? 
Niet alle bookmakers accepteren Nederlandse of Belgische klanten. Controleer daarom altijd goed of de bookmaker waar jij je wenst te registeren daadwerkelijk beschikbaar is in jouw land. Ook kan het zo zijn dat je je bij een bookmaker wel kunt registeren, maar jouw land niet voor een welkomstbonus in aanmerking komt. Beste-Bookmaker helpt jou bij beide van deze punten.

2. Welke taal en kwaliteit website? 
Het merendeel van de bookmakers biedt haar website in het Engels aan met vaak als neventaal Duits. Ben je specifiek op zoek naar een Bookmaker die Nederlandstalig is? Bekijk dan in de overzichtslijst van Beste-Bookmakers goed welke wedaanbieders in het Nederlands beschikbaar zijn. Tegelijkertijd wordt bekeken of de snelheid van de website in orde is voor je gebruiksgemak.

3. Met welke methoden kan ik storten? 
Bij nagenoeg elke bookmaker kun je storten met een Visa of een Mastercard. Ook een PaySafeCard behoort vaak tot de mogelijkheden. Verder zijn de online wallets Skrill en Neteller en in mindere mate PayPal ook vaak beschikbaar. Vele Nederlanders wensen echter graag met iDeal te storten. Om te weten of de betting site iDeal aanbiedt kun je de Bookmakers iDeal lijst bekijken.

4. Waar naartoe uitbetalen en kosten? 
De meeste bookmakers bieden de gelegenheid aan om uit te betalen via Skrill, Neteller of een reguliere bankoverschrijving. Afhankelijk van het gekozen kanaal en de bookmaker is er een bepaalde tijd verbonden aan het uitbetalen. Ook kan het zijn dat er kosten in rekening worden gebracht bij een uitbetaling. Belangrijk is om hier altijd eerst onderzoek naar te doen om ongewenste verassingen te voorkomen. Ook deze gegevens vindt je bij Beste-Bookmakers terug.

5. Hoe kan ik de support bereiken?
Beste-Bookmakers vernoemt enkel betrouwbare bookmakers op de website. Bij een betrouwbare bookmaker hoort ook een gedegen support. Elke bookmaker is hier van voorzien. De tijdsduur van het beantwoorden van je vraag kan echter wel vaak verschillen. Zodoende wordt voor jouw gemak bekeken of bookmakers een live-chat, e-mailservice en/of telefoonsupport aanbieden.

Voorgenoemde punten bepalen de randvoorwaarden van het speelgemak en de bereikbaarheid van een bookmaker. Naast deze randvoorwaarden zijn onderstaande overige punten van groot belang bij het succesvol en winstgevend wedden.    

6. Is er een interessante welkomstbonus? 
Door de grote concurrentie tussen de verschillende bookmakers probeert elke bookmaker op zijn eigen manier klanten te werven. Veelal gebeurt dit aan de hand van een welkomstbonus voor nieuwe spelers. Vaak zijn dit zeer aantrekkelijke bonussen die een aanmelding zeker de moeite waard maken. Soms zijn het echter ook bonussen met gecompliceerde voorwaarden. Beste-Bookmakers bekijkt voor jou uitgebreid de welkomstbonussen en waardeert elk van deze. 

Bookmakers Nederland

7. Zijn er veel promoties beschikbaar?
Naast een welkomstbonus vinden veel wedders het ook fijn wanneer een bookmaker regelmatig promoties aanbiedt. Dit kan zijn in de vorm van gratis wedden zonder storting tot verhoogde quoteringen. Niet elke bookmaker biedt dezelfde hoeveelheid promoties. Beste-Bookmakers bekijkt voor jou hoeveel promoties een bookmaker aanbiedt en houdt tevens in het nieuwsoverzicht de actuele acties voor je bij. Op deze manier gaat geen enkele aantrekkelijke actie aan jou voorbij! 
 
8. Op hoeveel sporten kan ik inzetten?
Een van de meest belangrijke punten voor veel wedders is het wedden aanbod. Er zijn bookmakers waar je op bijvoorbeeld 12 sporten kan inzetten terwijl er andere bookmakers zijn die wel meer dan 50 verschillende sporten aanbieden. Ook bieden deze laatste categorie bookmakers vaak politieke en enterainment weddenschappen aan. Naast de hoeveelheid sporten is het ook belangrijk op hoeveel selecties je per wedstrijd kunt spelen. Biedt de betting site enkel 1x2 (winst-gelijk-verlies) weddenschappen of ook bijvoorbeeld bets op corners en inworpen? Ook is het belangrijk om te weten of je enkel pre-match of ook live je weddenschappen kunt plaatsen. Deze elementen bekijkt Beste-Bookmakers per bookmaker allemaal voor jou op haar website.

9. Is er een mobiele app beschikbaar? 
Meer en meer weddenschappen worden via een tablet of mobiele telefoon geplaatst. Nog niet elke bookmaker is hierop ingesteld waardoor de kwaliteit van de mobiele websites vaak verschilt. Bookmakers die het voortouw namen, hebben echter veelal zelfs een mobiele app ontwikkelt. Of deze app goed functioniert en of deze app beschibaar is voor Android, iOS en/of Windows wordt voor jou bekeken. Als er sprake is van een mobiele bonus wordt dit uiteraard ook vermeld.

10. Zijn de quoteringen aantrekkelijk? 
Het laatste en eveneens zeer belangrijke punt is de hoogte van de quoteringen. Elke bookmaker houdt een bepaalde marge in op de quoteringen om zo op de lange termijn een winst te boeken. Bookmakers met goede quoteringen beperken deze marge van 0% tot 5%. Het leeuwendeel van de bookmakers heeft quoteringen marges van tussen de 5% en 6,5%. Bookmakers met slechte quoteringen hanteren zelfs marges van boven de 6,5%. Een bookmaker met een zo laag mogelijke quoteringen marge levert jou op de langere termijn meer winst op. Bekijk dit dus aandachtig!  Veel Nederlanders wedden momenteel nog bij Toto. Toto staat erom bekend om een relatief hoge quoteringen marge te hanteren. Dit zorgt ervoor dat jij op de lange termijn dus veel winst misloopt. Kijk dan ook zeker naast Toto en Unibet ook eens naar andere online wedden sites. Ga nu naar website van Beste-Bookmakers.com en kies voor een bookmaker die bij jou past! 

Veel Nederlanders wedden momenteel nog bij Toto. Toto staat erom bekend om een relatief hoge quoteringen marge te hanteren. Dit zorgt ervoor dat jij op de lange termijn dus veel winst misloopt. Kijk dan ook zeker naast Toto en Unibet ook eens naar andere online wedden sites. Ga nu naar website van Beste-Bookmakers.com en kies voor een bookmaker die bij jou past!