Voetbalpoules.nl
De leukste voetbalpool van Nederland!

Inloggen

Komt dat schot!!!!! wint Copa America 2019

11 juli 2019 - Aan deze versie van de Copa America die gehouden werd in Brazilië deden naast de 10 Zuid-Amerikaanse landen ook Japan en Qatar mee. Qatar is het organiserend land van de komende Wereldkampioenschappen en op 1 februari voor het eerst winnaar geworden van de Azië Cup door Japan in de finale met 3-1 te verslaan. Japan was helaas en getuigend van weinig respect met een veredelde jeugdploeg gekomen in voorbereiding op de Olympische Spelen van volgend jaar.

Na 2 keer Chili op rij werd de Copa America nu gewonnen door het organiserend land Brazilië dat in de finale de handenvol had met het zeer verrassende Peru. Het markante hiervan is dat Brazilië zonder hun sterspeler Neymar moest aantreden. Brazilië wint voor de 9e keer de Copa America, maar moet nog steeds ruim Uruguay en Argentinië voor laten gaan. Messi heeft wederom Argentinië geen prijs weten te bezorgen en kreeg tot overmaat van ramp ook nog eens rood (pas zijn 2e voor Argentinië) in de kleine finale.

In onze poule was het zoals gewoonlijk bij een toernooi bijzonder spannend tot de laatste wedstrijd. De leidende positie van Komt dat schot!!!!! kwam tijdens de finale niet meer in gevaar. Hij werd mede geholpen door de nummers 1, 3 en 4 goed te voorspellen. Kom dat schot!!!!! heel erg gefeliciteerd met je 2e trofee. Er is ook een eervolle vermelding voor ebbel die als enige Guerrero van Peru als topscoorder had voorspeld waardoor hij met stip naar plek 3 is gestegen. De andere topscoorder Everton van Brazilië had niemand in zijn voorspellingen meegenomen.

De top 5:

1. Komt dat schot!!!!! met 378 punten.
2. FC Stockholm met 372 punten.
3. ebbel met 364 punten.
4. Messphi met 363 punten.
5. Bob aan de top! met 359 punten.

In de poule stand heeft het kleine Opstal wie anders met maar 6 deelnemers zeer knap van de andere veel grotere poules gewonnen.

Poule stand:

1. Opstal wie anders met 1.682 punten.
2. EK Kwalificatie 2020 met 1.653 punten.
3. ALLE-COMPETITIES met 1.645 punten.

Iedereen bedankt voor het meedoen en wij hopen jullie al in 2020 bij de volgende Copa America in Argentinië en Colombia weer te zien bij het voorspellen van de Copa America.
 
Gda3 – moderator Copa America
Aantal deelnemers
38.329

Poll

Hoeveel Premier League clubs halen de kwartfinale van de FA Cup?

Het blijft iets speciaals, de FA Cup in Engeland, vandaar toch weer een poll hierover. Dit keer staat 't bereiken van de kwartfinale op 't spel. Er zijn nog maar liefst 10 Premier League clubs vertegenwoordigd waarvan er 3 onderlinge Premier League wedstrijden zijn, dus 3 clubs halen de kwartfinales sowieso al..

Uitslag nog van een oude poll:
- PSV verbrak niet zijn eigen Eredivisierecord met 18 overwinningen vanaf de competitiestart door 't gelijkspel tegen FC Utrecht, dit had maar 10% goed!

  • 6 33%
  • 5 28%
  • 7 23%
  • 4 11%
  • 3 4%

Er is 81 keer gestemd.