Voetbalpoules.nl
De leukste voetbalpool van Nederland!

Inloggen

Jim Wonk wint Serie A 2019-'20

3 augustus 2020 - Juventus is voor de 9e keer op rij kampioen geworden. Deze keer koste het wel de nodige moeite in vergelijking met andere jaren. Pas na de coronacrisis nam Juventus afstand van Inter en Lazio. Ook mogen wij trost zijn op het eerste seizoen van De Ligt in de absolute top, hij heeft zich toch opgewerkt na een moeizaam begin tot onmisbare schakel. Immobile werd voor de 2e keer (1e keer namens Torino) in zijn carrière topscoorder met nu 36 treffers, hiermee evenaarde hij Higuain die er ook ooit 36 voor Napoli heeft gemaakt. Naast Juventus, Inter en Lazio gaat het "Nederlandse" Atalanta voor de 2e keer de Champions League in. Benieuwd of ze volgende week PSG kunnen verrassen in de kwartfinale tijdens hun 1st deelname.

In onze poule was het behoorlijk spannend. De top 5 staat binnen 16 punten. De voorsprong van Jim Wonk kwam tijdens de laatste speelronde echter niet meer in gevaar. Hiermee mag hij alweer zijn 4e beker (allen dit seizoen!) aan zijn palmares toevoegen. De top 3 wordt compleet gemaakt door Coolerocker en onze eigen moderator Goochelpiet die beide een mooie sprong maakten door de topscoorder goed te hebben voorspeld.

De Top 5:

1. Jim Wonk met 1838 punten.
2. Coolerocker met 1826 punten.
2. Goochelpiet met 1826 punten.
4. Champ12 met 1825 punten.
5. FCTWENTEKAMPIOENFRANKIE met 1822 punten.

Poule stand

1. Five star met 5412 punten.
2. Delfts Blauw met 5410 punten.
3. AFC AJAX AMSTERDAM *** met 5362 punten.

Iedereen bedank voor het meedoen en tot heel snel bij het voorspellen van de Serie A 2020-'21.

Gda3 – moderator Serie A
Aantal deelnemers
45.547

Poll

Blijven de huidige Europese koplopers ook de koplopers?

Een keertje iets geheel anders omdat er niet echt iets speciaals op 't programma staat dit weekend. De vraag/poll is of de huidige koplopers van Nederland, België, Spanje, Italië, Engeland, Frankrijk en Duitsland ook na 't weekend nog dezelfde koplopers zijn.

Uitslag vorige poll:
- Feyenoord won in een soort van tweeluik op een unieke manier in Amsterdam van Ajax met meer dan +2 goals en zonder tegentreffers, dit had 16% goed!

  • , alle 7 verzuimen dat 64%
  • , alle 7 blijven de koploper 14%
  • , eentje verzuimd dat 11%
  • , drie verzuimen dat 7%
  • , twee verzuimen dat 4%
  • , vier verzuimen dat 0%
  • , vijf verzuimen dat 0%
  • , zes verzuimen dat 0%

Er is 28 keer gestemd.