Voetbalpoules.nl
De leukste voetbalpool van Nederland!

Inloggen

Brabants Hoop wint Serie A 2022-'23

5 juni 2023 - Napoli wint zijn eerste titel na maar liefst 33 jaar en zijn 3e in totaal. De eerste titel zonder halfgod Maradona, maar met Kvaratskhelia en Osimhem zijn er nieuwe Napoli sterren geboren. Napoli was dit jaar veruit de beste en hebben de titel met grote voorsprong gewonnen, speelde heel goed voetbal en waren al maanden kampioen. Helaas verloren ze in de Champions League toch enigszins verrassend van Internationale. We mogen toch wel zeggen dat de Serie A momenteel de sterkste competitie van Europa is, of is dit puur scorebordjounalistiek? Kijken we naar de prestaties in Europa lijkt dit er wel op. Al moeten we nog zien of ze een beker mee naar huis nemen aangezien AS Roma al heeft verloren en Internationale "kansloos" lijkt tegen City moet het waarschijnlijk van Fiorentina komen. 
Met Sampdoria degradeert er een oud kampioen en zij gaan hun plaats in de Serie A verwisselen met stadsgenoot Genoa en de ploeg waar Kevin Strootman nog steeds speelt. Genoa komt zo na 1 jaar afwezigheid weer terug op het hoogste niveau.

In onze poule kon Stranger LH zijn leidende positie van de afgelopen 4 speelronden toch niet vasthouden en is gezakt naar plaats 4. Uiteindelijk heeft Brabants Hoop door een goede laatste week en extra voorspellingen wel dik verdiend zijn eerste beker gewonnen aangezien hij bijna het hele seizoen aan kop ging, behalve de laatste 4 weken dan. Berkie55 werd vorige jaar 4e en dit jaar dus 2e in de Serie A, dan blijft er voor volgend jaar nog maar 1 plek over...

De Top 5:

1. Brabants Hoop met 1855 punten.
2. Berkie55 met 1844 punten.
2. de buulekes met 1831 punten.
4. Stranger LH met 1827 punten.
5. DWS KAMPIOEN met 1810 punten.

Poule stand

1. Opstal wie anders met 5337 punten.
2. five star met 5326 punten.
3. Go Fast met 5324 punten.

Iedereen bedank voor het meedoen en tot heel snel bij het voorspellen van de Serie A 2023-'24.

Gda3 – moderator Serie A
Aantal deelnemers
45.463

Poll

PSV en Feyenoord in de Champions League groepsfase, zeg 't maar!

De Champions League is inmiddels aan de 2e speelronde toe. Nogal wisselende resultaten in de vorige speelronde zullen we maar zeggen voor de Nederlandse clubs maar in deze speelronde kan dat zomaar andersom zijn maar nog veel beter is dat ze beide een resultaat zullen neerzetten (wat zeker zou kunnen) tegen de Spaanse opponenten..

Programma van dinsdag- en woensdagavond:
- PSV - Sevilla FC
- Atlético Madrid - Feyenoord

  • PSV wint en Feyenoord verliest 23%
  • PSV wint en Feyenoord speelt gelijk 18%
  • Ze verliezen beide 14%
  • Ze winnen beide 12%
  • PSV speelt gelijk en Feyenoord verliest 10%
  • PSV verliest en Feyenoord wint 9%
  • Ze spelen beide gelijk 8%
  • PSV speelt gelijk en Feyenoord wint 5%
  • PSV verliest en Feyenoord speelt gelijk 2%

Er is 265 keer gestemd.