Voetbalpoules.nl
De leukste voetbalpool van Nederland!

Inloggen

Lia winnaar Belgische Jupiler League Poule 2007-'08

11 mei 2008 - De Belgische Jupiler League werd erg emotioneel afgesloten, dit door het trieste overlijden van één van Belgisch grootste smaakmakers op dit moment, François Sterchele. Om deze speler te eren hebben enkele Voetbalpoules leden zelfs opzettelijk zijn naam als doelpuntenmaker ingevuld, een mooi eerbetoon. De winnaar van de Jupiler League (BE) is Lia, hij stond de laatste weken al bovenaan en heeft in de laatste ronde zijn voorsprong enkel uitgebreid (mede door de extra voorspellingen). Tweede werd Fc van de Parre, onze topvoorspeller (hij won eerder de Champions League 2006). Derde in de eindstand werd doonder, hij maakte in de laatste ronde nog een sprongetje van de vijfde naar de derde plaats. Vierde in de eindstand werd ons eigen FC Kuijpah, hij zakte (helaas) in de laatste ronde nog een plaatsje. Bosma boys werd uiteindelijk vijfde, hij mag het volgend seizoen gratis prof zijn op deze website.
 1. Lia wint een iPod Nano (2 Gb).
 2. Fc van de Parre wint 1 jaar lang gratis DVD's huren bij Filmclub, aangeboden door Filmclub.
 3. doonder wint een Voetbalpoules.nl polo, maak de blits bij je vrienden.
 4. FC Kuijpah wint een gratis profdeelname (voor jezelf of eventueel voor een ander).
 5. Bosma boys wint een gratis profdeelname (voor jezelf of eventueel voor een ander).
Aantal deelnemers
45.547

Poll

Blijven de huidige Europese koplopers ook de koplopers?

Een keertje iets geheel anders omdat er niet echt iets speciaals op 't programma staat dit weekend. De vraag/poll is of de huidige koplopers van Nederland, België, Spanje, Italië, Engeland, Frankrijk en Duitsland ook na 't weekend nog dezelfde koplopers zijn.

Uitslag vorige poll:
- Feyenoord won in een soort van tweeluik op een unieke manier in Amsterdam van Ajax met meer dan +2 goals en zonder tegentreffers, dit had 16% goed!

 • , alle 7 verzuimen dat 64%
 • , alle 7 blijven de koploper 14%
 • , eentje verzuimd dat 11%
 • , drie verzuimen dat 7%
 • , twee verzuimen dat 4%
 • , vier verzuimen dat 0%
 • , vijf verzuimen dat 0%
 • , zes verzuimen dat 0%

Er is 28 keer gestemd.