- Nog 57 dagen tot het EK 2024 begint!

WK Kwalificatiereeks gewonnen door Tricky Dicky

20 november 2009 - De langst lopende competitie ooit op Voetbalpoules.nl is eindelijk ten einde gekomen. Nadat we begonnen met het voorspellen van onbeduidende wedstrijden als Bermuda - St. Kitts en Nevis, Nieuw Caledonië - Fiji en Burundi - Madagascar, zijn deze week de allerlaatste playoffs afgewerkt in alle zones.

In de top 3 is door deze laatste 6 wedstrijden geen verandering gekomen. Tricky Dicky behaalde zó weinig punten (6 maar, op 6 wedstrijden!), dat het nog even erg spannend werd. Zijn voorsprong was echter net groot genoeg, omdat ook zijn achtervolgers niet bijster veel punten behaalden, om de eerste plek op te eisen met een totaal van 3694 punten. Knap gedaan, hij wint hiermee een Nintendo DS!

Het podium wordt volgemaakt door van baren on top, wiens eindsprint net te laat kwam (3692 punten) en Bob aan de top! (3675 punten).

In de poulestand is de eerste plek opgeëist door KXradio.nl Eredivisie die met ruime voorsprong de poules five star en het prikbord van zich af hield.

Iedereen gefeliciteerd met de mooie eindklasseringen, en tot de volgende EK -of WK-kwalificatiereeks!

Namens de moderators van de WK Kwalificatie,
huphup en FC Kuijpah
Aantal deelnemers
39.347
Taal

Poll

Wie wint de KNVB-Beker?

HET grote traditionele voetbalfeest in De Kuip staat zondag weer op de rol. De Eredivisie ligt daardoor zelfs plat dit weekend zodat alle aandacht naar de KNVB-Beker finale gaat. Feyenoord speelt 'thuis' en is mede daardoor de grote favoriet maar qua steun van de supporters is 't wel 50/50 dit keer. NEC is toch wel een van de grote verrassingen dit seizoen, zijn in vorm en wonnen als enige van PSV in de competitie!

Uitslag nog van 'n oude poll:
- Ajax speelde thuis gelijk in de 8e finale van de Conference League met goals tegen Aston Villa, dit had 11% goed!

  • Feyenoord, binnen de reguliere speeltijd 47%
  • Feyenoord, ze winnen zelfs ruim (+2 goals) 16%
  • NEC, wel pas na de strafschoppen 16%
  • NEC, binnen de reguliere speeltijd 11%
  • Feyenoord, wel pas na de strafschoppen 5%
  • NEC, wel pas na de verlengingen 5%
  • Feyenoord, wel pas na de verlengingen 0%

Er is 19 keer gestemd.