- Nog 30 dagen tot het EK 2024 begint!

GG69

GG69
GG69
Eredivisie
Buurman
De leden verklaren door mee te doen aan deze poule met onderstaande voorwaarden akkoord te gaan:

Leden van deze poule voorspellen elke speelronde 9 wedstrijden van de Eredivisie, waarvan 1 wedstrijd extra punten kan opleveren. Daarnaast kunnen de leden punten scoren door de eindranglijst te voorspellen, alsmede de topscorer van de competitie.

De leden leggen 10 euro in en dit wordt conform afspraak in de Whatsappgroep verdeeld over de leden aan het einde van het seizoen.

De leden verklaren door deelname akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Voetbalpoules.nl. Bovendien volgen de leden te allen tijde de regels van Voetbalpoules.nl en committeren ze zich aan de besluiten van Voetbalpoules.nl.

Bezwaar tegen beslissingen kan uiterlijk tot zes weken na datum van 'fout/overtreding' per privé-Whatsappbericht worden ingediend bij de organisator van de poule, de heer Reinders, onder vermelding van de bezwaargrond. De organisator heeft vervolgens zes weken, gerekend vanaf de datum van ontvangst van het bezwaarschrift, om op het bezwaarschrift te reageren.
Aantal deelnemers
50.807
Taal

Poll

Welke clubs gaan er door in de nacompetitie?

De 3 afvallers zullen deze week al bekend zijn waarvan dus 't seizoen (inclusief teleurstelling) voorbij zal zijn. Om 't positief te houden gaat deze poll over welke clubs de hoop nog mogen houden om te promoveren naar de eredivisie!

Uitslagen nog van paar oude polls:
- Er vielen 33 goals in de 30e speelronde van de eredivisie, dit had 19% goed!
- 2 van de 4 thuisspelende clubs haalde de halve finale van de Champions League, dit had maar liefst 27% goed (nr. 1 antw.)!

  • NAC Breda, FC Dordrecht en ADO Den Haag 40%
  • Roda JC, FC Dordrecht en ADO Den Haag 21%
  • NAC Breda, FC Emmen en ADO Den Haag 14%
  • NAC Breda, FC Dordrecht en De Graafschap 11%
  • NAC Breda, FC Emmen en De Graafschap 5%
  • Roda JC, FC Emmen en ADO Den Haag 5%
  • Roda JC, FC Dordrecht en De Graafschap 4%
  • Roda JC, FC Emmen en De Graafschap 0%

Er is 57 keer gestemd.