- Nog 39 dagen tot het EK 2024 begint!

BAM-Kropman-Motrac-STB-Unica EredivisiePoule21/22

BAM-Kropman-Motrac-STB-Unica EredivisiePoule21/22
Eredivisie
Beste voetballiefhebbers, (oud-)collega's en andere belangstellenden,

Na de spannende, grappige, gezellige en soms zenuwslopende eredivisie en poule afgelopen seizoen met Emiel Vastenhouw alias 'Gekkenhuis op de tribune' als verrassende winnaar van de poule, wil ik jullie weer graag allemaal uitnodigen om mee te doen aan de eredivisiepoule 2021-2022, de inmiddels 6e editie (!), die de hele competitie bestrijkt incl. play-offs!! Tenminste als jullie nog tijd en zin hebben en durven!!! Want de kaarten zijn opnieuw geschud onder de clubs, want veel transfers, nieuwe trainers enz. dus volop kansen voor alle teams in de nieuwe competitie.

Gelukkig zijn er veel verschillende smaken, emoties, afkortingen en clubkleuren onder jullie waarmee we elkaar vaak gaan confronteren, maar uiteindelijk gaat het maar om één ding: jullie voetbalkennis. Waar je ook jouw feestje gaat vieren of zitten treuren aan het einde van het seizoen!! ??

Inleg blijft €10,00 p.p., maar vanwege de 3 prijzen, uiterlijk 3 dagen voor het begin van het eredivisie (13-08) bedrag over te maken, voor 10 augustus a.s.. Dan wordt de deelname definitief*)

Prijzengeld
1e Prijs: 50% van de inleg
2e Prijs: 35% van de inleg
3e Prijs: 15% van de inleg

*) bankrek.nr. NL48RABO0169932133 t.n.v. J.G.M. Pernot. Je kan ook een Tikke van mij krijgen.

Daarom heel veel plezier gewenst bij deze poule die begint op vrijdag 13 augustus a.s.. We zien jullie aanmeldingen tegemoet. Alvast bedankt voor de belangstelling.

Heel veel sportieve poule groeten,

Hans
Aantal deelnemers
43.183
Taal

Poll

Wie gaan de finale spelen van de Champions League?

Er is nog niks beslist als je de uitslagen bekijkt van de heenwedstrijden dus alles is nog mogelijk in de terugwedstrijden. Nog één keer genieten dus op de dinsdag- en woensdagavond maar wie gaan er op Wembley de finale spelen?

Uitslagen nog van paar oude polls:
- NEC stuntte in de eredivisie tegen PSV door ze te verslaan, dit had 17% goed!
- Er vielen 28 goals in de 28e speelronde van de eredivisie, dit had maar liefst 27% goed!

  • Real Madrid en Paris Saint-Germain 42%
  • Borussia Dortmund en Real Madrid 21%
  • Bayern München en Paris Saint-Germain 18%
  • Bayern München en Borussia Dortmund 18%

Er is 33 keer gestemd.