- Nog 45 dagen tot het EK 2024 begint!

Ellington

  • Daar gaan we weer zei op vr 15 september 15:24 Quote

    Hallo allemaal,

    Net terug van een vakantie dus ik ben ook weer online.

    Ik check net even de standen en voorspellingen en zie dat er nog een paar mensen de extra voorspellingen niet of niet compleet hebben ingediend. Ben op tijd want je hebt nog maar tot zaterdag 12 uur 's middags!

    Ik feliciteer nog even Robert met de weekendwinst van de vierde speelronde. Er is nog geen winnaar voor de derde speelronde omdat die speelronde nog niet af is, er komen nog een aantal inhaalwedstrijden. Zodra die gespeeld zijn, zal ik jullie hiervan op de hoogte brengen.

    Veel succes met het voorspellen komend weekend!

    Tot volgende week.

    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op di 22 augustus 16:09 Quote

    Goedemiddag deelnemers,

    Een beetje laat maar beter laat dan nooit. We heen de tweede speelronde er weer op zitten in onze voetbalpool en dat betekent dat we ook weer een weekendwinnaar hebben. En wat voor één. Santosh is deze week weekendwinnaar met de monsterscore van 70 punten. Erg goed gedaan, gefeliciteerd !

    Inmiddels heeft iedereen betaald dus het aantal deelnemers is definitief. We spelen met 43 deelnemers mee. Dat betekent dat de "kale" eerste prijs € 198,60 is, exclusief eventuele weekendwinsten. Maar daar voorspellen we niet voor natuurlijk, we doen het voor het spel, de eer en het plezier

    Ik wil met deze mail ook even een waarschuwing geven. In eerste aanleg was het mogelijk om vóór 1 oktober de extra voorspellingen in te vullen maar sinds afgelopen weekend zie ik dat deze datum is aangepast naar 16 september. Dus voor 16 september moet je de extra voorspellingen ingevuld hebben. Niet vergeten !!

    Dan heb ik in mijn vorige mail aangegeven dat je alleen voor de eer ook mee kon spelen met de champions league. Ik denk dat meerdere spelers bij zijn of haar competities hebben aangegeven mee te willen doen, maar dat ze vergeten zijn om aan t geven dat je dan mee wil spelen in de Ellington pool. Dit is makkelijk aan te passen. Als je namelijk inlogt en je gaan bij "Mijn..." naar competities en je gaat vervolgens naar de champions League, dan kan je ook weer zoeken naar de ellington pool en dan de champions league aanklikken en vervolgens op de groene balk meedoen met deze pool.

    Komend weekend zal er geen compleet programma gevoetbald worden in verband met de Europese wedstrijden. Er zal dus ook geen weekendwinnaar zijn. Die is er pas als de inhaalwedstrijden gespeeld zijn. Don't worry, ik hou dit in de gaten en zal zodra de weekendwinnaar bekend is, dit in mijn administratie verwerken.

    Ik wens jullie allemaal weer veel plezier en succes komend weekend. Tot een volgende week.

    ps, ik ga volgende week met vakantie dus een "weekpraatje" zal er gedurende mijn vakantie niet in zitten. Maar jullie kunnen zelf natuurlijk ook de stand zien en bijhouden.

    Tot de volgende week

    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op zo 13 augustus 19:38 Quote

    Hallo voetballiefhebbers,

    Het laatste fluitsignaal van de eerste speelronde is geweest en we hebben een eerste weekendwinnaar. Michel, gefeliciteerd, 57 punten is een prima score.

    De verschillen in de ranglijst zijn klein dus we gaan hopelijk een spannende competitie tegemoet. Niet alleen in onze pool, maar ook in de competitie. Voor sommige van jullie was dit voor de eerste keer meedoen met het voorspellen, ik hoop dat iedereen heeft genoten.

    Volgende weer is er weer een nieuwe speelronde en weer kans op de felbegeerde weekendwinst Doe je best en wie weet krijg jij volgende week een medaille achter je naam.

    Denken degene die nog niet betaald hebben er nog aan de inleg over te maken? Degene die voor het einde van augustus de inleg nog niet hebben betaald maken geen kans op de weekendwinst tot ze wel betaald hebben.

    Ik wens eenieder nog een fijne avond en weer een fijne (werk)week of vakantie.

    Groetjes
    Antoinette

  • Daar gaan we weer zei op wo 09 augustus 12:29 Quote



    Hallo allemaal,

    We zijn al een beetje in de voetbalsferen geraakt nu de JC schaal is gespeeld en ook de eerste Europese wedstrijden geweest zijn. We zijn weer in de stemming om de bal te zien rollen en enthousiast mee te doen met onze voetbalpool. Toch?

    In ieder geval is er veel animo. Op het moment zitten we boven de 40 aanmeldingen en er lopen nog wat uitnodigingen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

    Maar, het is dan bijna zo ver. Aankomende vrijdag gaan we los. Vergeet dus niet te voorspellen. Voor de nieuwelingen onder ons; elke week voorspel je de einduitslagen van de wedstrijden die dat weekend gespeeld worden. Er is wekelijks één wedstrijd van de week waarvoor je 20 punten kan halen in plaats van 10. Bij deze wedstrijd van de week moet je naast de einduitslag ook nog de maker van het eerste doelpunt voorspellen. Je krijgt als je op het pijltje naast het vakje dat je in moet vullen klikt, vanzelf alle spelers te zien die bij die club horen.

    En voor 12 uur 1 oktober dien je ook de extra voorspellingen in te vullen. Je voorspelt hier de topscorer van het seizoen én wat jij denkt dat de eindranglijst zal zijn. Hier vallen op de laatste speeldag van het seizoen enorm veel punten mee te verdienen dus vergeet deze niet te voorspellen. Nogmaals je hebt hiervoor tot 1 oktober en je kan als je het nu invult ook nog tot die datum aanpassen.

    Als je in een week de meeste punten hebt gehaald, dan ben je weekendwinnaar en win je € 2,50. Zijn er twee of meer mensen met hetzelfde aantal punten, dan wordt de € 2,50 tussen die mensen verdeeld

    Ben je op het einde winnaar, dan win je 60% van de totale inzet (inzet is aantal deelnemers @ 10 euro maar min € 85 want die zijn voor de weekendwinnaars). Wie op de tweede plek eindigt krijgt 25% en wie derde wordt krijgt 15%

    En als we het dan toch over inleg hebben, een heel jaar meespelen kost € 10. Als je nog niet betaald hebt, maak dit dan over op bankrekening NL14RABO0158289544 t.n.v. A. Willems. Als je vorig jaar hebt meegedaan en je hebt nog een prijs(je) openstaan, maak dan het restant over. Als het goed is heb ik je al eerder aangegeven hoeveel je moest betalen. Als je het niet meer weet, vraag het me dan maar even. Vergeet niet je voor- en achternaam erbij te zetten anders weet ik niet wie er betaald

    We spelen dit jaar de wedstrijden open. Dat wil zeggen niet achter slotjes. Behalve de laatste drie speelrondes. Deze laatste drie ronden mag je je uitslagen blokkeren voor je medespelers, dat maakt het einde extra spannend.

    Ik zal proberen regelmatig om af en toe een update te geven maar iedereen kan zelf bijhouden wie er wint en hoe de stand is. De puntentelling van de organisatie van deze pool is definitief, ik kan daar namelijk niets aan veranderen. Soms zal je zien dat er (nog) geen weekendwinst wordt vermeld, dat is als er een wedstrijd wordt afgelast of gestaakt. De weekendwinnaar wordt dan pas bekendgemaakt als de inhaalwedstrijd gespeeld is.
    e

    Weet je overigens dat we ook een champions league pool hebben? Daar spelen we niet met een inleg, puur om de fun en om de eer. Als je je wil meten met je medespelers van de eredivisie, doe dan ook met deze pool me. Dat is heel makkelijk, ga naar het tabje Mijn... en kies voor competities. Daar kan je dan de champions league aanklikken.

    Dat is het even voor nu. Als er vragen zijn dan hoor ik het graag. Ik wens jullie komend weekend enorm veel succes en komend seizoen veel plezier.

    Groetjes
    Antoinette

  • Daar gaan we weer zei op do 03 augustus 15:24 Quote

    Hallo allemaal,

    Even een korte tussenstand alvorens we van start gaan met onze poule volgende week.

    Zoals jullie misschien al hebben gezien, hebben we flink wat nieuwe deelnemers in onze poule. Gezellig. We hebben nog een week om nieuwe deelnemers te verwelkomen, dus kijk eens in je omgeving of er nog iemand is die met jou en met ons wil kijken wie er het meeste verstand van voetbal heeft

    Weekendwinsten en natuurlijk aan het einde de eerste, tweede of derde plek is natuurlijk maar bijzaak .......

    Aankomend weekend de Johan Cruijf schaal en dan volgende week de competitie. Hopelijk hebben jullie er ook zin in. Komende week kom ik terug met uitleg over de inleg etc.

    Ik heb er weer zin in !

    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op vr 21 juli 13:00 Quote

    Goedemiddag allemaal,

    De zomer kruipt voorbij, over twee weken de JC schaal. Elke dag transfers, het begint seizoen begint weer bijna.

    De eerste uitnodigingen voor het nieuwe voorspellingenseizoen zijn verstuurd en de eerste nieuwe aanmeldingen zijn binnen. Ik heb ingeschreven voor een groter deelnameveld dus ik hoop dat jij ook dit seizoen (weer) meedoet.

    Als je komend seizoen niet (meer) mee wil doen, laat het me dan weten, dan haal ik je uit de lijst en krijg je niet iedere keer mijn meldingen. En blijf ik je niet chasen voro de inleg >:) Maar ik hoop natuurlijk dat je weer van de partij bent.

    De inleg blijft zoals afgelopen jaren € 10 Hoe te betalen volgt in de komende weken. Sommige van jullie hebben nog een winst van vorig jaar openstaan dus hoeven niet het hele bedrag voer te maken c.q. te betalen. Als je niet meer weet hoeveel vraag dan even na bij Rob of bij mij.

    Hou het voetbalnieuws goed bij dus, want we gaan binnenkort weer van start. Dit bericht is als herinnering en om je vast in de stemming te brengen. En om je te enthousiasmeren om eventueel nieuwe deelnemers aan te melden. Want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

    Dus, laat me even weten als je niet meer mee wil doen en of je eventueel nieuwe deelnemers weet.

    Vooo nu wens ik eenieder een fijne zonnige zomer en tot snel.

    Groetjes
    Antoinette

  • Daar gaan we weer zei op wo 31 mei 11:43 Quote

    Goedemiddag allemaal,

    De laatste bal van het (reguliere) seizoen heeft gerold. Zowel de voetbalkampioen alsmede de winnaar van onze Ellingtonpool is bekend.
    Wederom is Rob Marcelissen winnaar geworden. Twee jaar op rij de beste voetbalkenner. Gefeliciteerd Rob !
    Tweede in de pool is geworden Paul en derde is Tup. De winnaars kunnen de winst snel tegemoetzien.

    Dit jaar is bijna iedereen een keer weekendwinnaar geworden, dat maakt dat het spelletje ook leuk blijft voor iedereen. Hopelijk ben jij beter gebleven dan een rivaal in de competitie en ben je daarom ook tevreden met je eindresultaat.

    Ik wil een dezer dagen ook alle weekendwinsten gaan uitkeren. Of willen jullie e.e.a. laten staan als inleg voor komend seizoen? Want jullie doen toch zeker volgend jaar weer mee? We gaan alle deelnemers van de WK pool ook uitnodigen om met de eredivisie pool mee te doen komend seizoen en we gaan onze nieuwe collega's uitnodigen om met een reden mee te praten elke maandag over de resultaten op de voetbalvelden van het afgelopen weekend. Dus meer zielen, meer vreugd. En een mooiere hoofdprijs te winnen (plus tweede en derde prijs)

    Willen jullie me op mijn reguliere e-mailadres ([email protected]) laten weten of je je winst wil laten uitbetalen of dat ik hem kan verrekenen met de inleg voor komend seizoen? Als je e.e.a. uitbetaald wil hebben, vermeld dan ook even je IBAN zodat ik het kan overmaken. De winnaars van de eerste, tweede en derde prijs betaal ik vandaag sowieso uit, de rest wacht ik even op jullie reactie. Dat wil zeggen dat ik dus van iedereen behalve van Dex, Frank, Olga en Ome Christ een mailtje moet ontvangen, de rest heeft allemaal minimaal 1 x de weekendwinst binnen gehaald.

    Ik ga vast iedereen een mooie zomer en een fijne vakantie toewensen. En vraag ook vast om je heen aan familie of vrienden of ze volgend seizoen mee willen doen. Ik heb inmiddels een extra account aangevraagd zodat we meer deelnemers mee kunnen laten spelen.

    Heel veel zon toegewenst en ik spreek jullie weer in augustus. En ik zie natuurlijk jullie mailtje ivm de afgelopen winst tegemoet.

    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op wo 16 november 10:37 Quote

    Laatste reminder voor de eredivisie deelnemers die mee willen doen en hun naam nog niet zien in de Ellington WK pool.

    Zoek in de grijze menubalk naar "Ellington" je ziet dan halverwege je beeld dat er 4 pools zijn. De Nederlandse competitie, de Champions League, het EK en het WK. Klik dan even op de WK pool zodat ik je toe kan voegen. Je kan zelf ook zien of je op dit moment al meespeelt in de WK pool net zoals je kan zien dat je meedoet in de eredivisie pool. Zie je niet dat je in de WK pool van Ellington meedoet, meld je dan nog even aan zoals hierboven omschreven.

    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op ma 14 november 16:23 Quote

    Korte reminder,

    We hebben nog maar even om aan te melden voor de WK pool. Aankomende zondag moeten we de extra voorspellingen ingevuld hebben. De aanmeldingen lopen al binnen maar hoe meer zielen hoe meer vreugd.

  • Daar gaan we weer zei op vr 11 november 13:05 Quote

    Hallo Allemaal,

    Even tussendoor; ik heb op voetbalpoules.nl een Ellington WK pool aangemaakt. Voor wie het leuk vindt, je kan je aanmelden. Zodra ik zie hoeveel aanmeldingen er uiteindelijk zijn, zal ik aangeven of we er ook een prijselement aanhangen. Tot nu toe hebben we 6 deelnemers maar bij een flink aantal kunnen we bijvoorbeeld zeggen dat de inleg ook €10.00 is en dat de eerste, tweede en derde plek op het einde van het toernooi er met 50% 35% en 15% vandoor gaan. Het is maar een voorstel, als je een ander idee hebt laat het maar weten. Maar in ieder geval, doe gezellig mee want in de tussentijd van het WK moeten we het zonder onze eredivisie competitie doen.



    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op zo 09 oktober 19:15 Quote

    Hallo allemaal,

    Ik denk ik laat weer eens van me horen. We zijn nu bijna drie maanden met onze Ellingtonpool bezig en ik moet zeggen, het gaat goed met ons allemaal. Soms beter als hoe het op het veld gaat heb ik het idee. De punten gaan over en weer, zo ook de plek op de ranglijst. Is een stuk spannender zo.

    We hebben al een aantal winnaars waarvan sommige al twee keer. Gefeliciteerd allemaal. qua puntenaantal zitten we allemaal dicht bij elkaar, het verschil tussen de nummer 9 en de nummer 1 is maar een wedstrijd van de week puntentelling van 20 punten, dus alles is mogelijk. Blijf dus gemotiveerd !

    Ik werd vorige week door een deelnemer gevraagd wat hij nog aan inleg moest betalen en toen dacht ik, tja, laten we dat ook maar een keer regelen. De top drie van vorig jaar heb ik op hen verzoek verrekent, zo ook degene die vorig jaar één of meerdere keren weekendwinnaar zijn geworden. Degene die vorig jaar helaas niet in de prijzen zijn gevallen, of dit jaar voor de eerste keer meedoen, moeten dan ook nog € 10 betalen. Dat zijn Ome Christ, Olga, Rob Beckers en Tup. Degene die nog € 7,50 moeten betalen zijn: John, Joost, Jos, Paul, Tim en Willem. Dan hebben we nog Frank en de beide Marco's die nog € 5,00 moeten betalen, Karel en Martijn beide nog € 2,50 en Donny nog € 3,75
    Je mag me je telefoonnummer appen (06-51116635 met je naam) dan stuur ik je een tikkie. Je mag me ook het geld overmaken. Stuur dan ook effe je mobiele nummer, dan stuur ik je mijn bankrekeningnummer.

    Laten we zeggen dat als je voor het einde van de maand de inleg overmaakt, dat je weekendwinst dan telt. Daarna wordt de weekendwinst niet meegenomen tot de inleg voldaan is.

    Ik wens iedereen vanavond nog succes bij de laatste wedstrijd van het weekend en dan volgende wek weer enthousiast en fanatiek voorspellen en wedstrijden kijken. Veel plezier en ik meld me weer.

    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op di 02 augustus 22:14 Quote

    Hallo allrmaal,

    We hebben een nieuwe deelnemer, welkom FC Bergwijn

    Voor Dex en alle andere deelnemers, vergeet niet te voorspellen, het feest begint aanstaande vrijdag weer!

    Als iemand zich nog wil aanmelden, het kan nog. Geef het e-mailadres door, dan verstuur ik een link met de uitnodiging

    Succes allemaal
  • Daar gaan we weer zei op zo 24 juli 18:56 Quote

    Beste allemaal,

    Het is zomer, de tijd dat we allemaal uitrusten (nou ja meesten van ons dan toch). Verstand op nul en opladen voor de tweede helft van het jaar. En, jawel voor het nieuwe voetbalseizoen.

    Afgelopen jaar was spannend tot de laatste speeldag. Wie ging er met de winst vandoor. Maar ook alle weekenden waren spannend en op een enkeling na heeft ook iedereen wel één of meerdere keren de weekendwinst binnengehaald. Positief hieraan vind ik ook dat iedereen ook zijn winst heeft laten staan als inleg voor komend seizoen. Dat wil zeggen dat we allemaal weer meedoen

    We hebben maar één afzegging voor komend seizoen. Eigenlijk betekent dit dat we minimaal één nieuwe deelnemer moeten hebben. Hebben jullie eens om je heen gevraagd of er nog gegadigden zijn die met ons de sportieve strijd aan willen gaan? Het kan nog. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Als je iemand weet, vraag dan zijn of haar e-mail adres, dan stuur ik een uitnodiging en dan kunnen zij komend seizoen laten zien of zij Rob (Marcelissen) van de troon af kunnen stoten.

    De totale inleg is weer € 10 voor 34 speelronden. Dat is nog geen 30 cent per week. Kom op jongens en meisjes, daar krijgen jullie toch wel potentiële deelnemers mee over de streep getrokken?

    Ik heb de meeste van jullie al geïnformeerd over de inleg die je dit jaar moet betalen, rekening houdend met de weekendwinst van afgelopen seizoen. Als je niet meer weet hoeveel je nog moet betalen, stuur me dan een appje of mailtje, dan zal ik het (nogmaals) aan je doorgeven.

    Ik snap dat door de vakantieperiode niet iedereen in de gelegenheid is de inleg voor het begin van de competitie over te maken of aan mij te betalen, maar eind augustus wil ik toch wel alle inleg binnen hebben. Daarna is nog mogelijk maar dan zullen de eventuele weekendwinsten die je al achter je naam hebt staan vervallen.

    Let op allemaal, het weekend van week 31 begint de competitie weer met de Johan Cruijff schaal en de eerste wedstrijd waarvoor we weer moeten voorspellen is op 5 augustus. De extra voorspellingen moeten dit jaar in het eerste weekend van September ingevuld zijn. Je hebt nu alvast wat oefenwedstrijden van diverse clubs kunnen zien, je kunt de aan- en verkopen nog in de gaten houden en dan zorgen dat je op tijd bent om op het einde van het seizoen de vele punten binnen te halen.

    Ik hoop dat jullie er allemaal weer net zoveel zin in hebben als ik. Ik ben er in ieder geval al helemaal klaar voor.
    Zorg dat als je einde van vorig seizoen achter slotje hebt gespeeld, dat je het slotje er weer af haalt. Slotjes mogen pas weer de laatste drie speelrondes gebruikt worden.

    Voor nu wens ik jullie allemaal nog een hele fijne zomer. Voor degene die nog op vakantie zijn of gaan, een fijne vakantie en veilige (terug)reis en we zien ons weer op de velden.

    Als je nog vragen hebt, of aanmeldingen of wat dan ook, zoals gezegd, app me dan op 06-51116635 of mail naar [email protected] Wil je alsnog de winst van vorig jaar uitbetaald hebben, laat het me dan ook even weten.

    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op wo 18 mei 2:04 Quote

    Hallo allemaal,

    Ik heb wat tijd moeten vinden om de eindstand op te maken voor onze voetbalpool maar het is me dan toch gelukt!

    De grote winnaar van onze pool over de hele competitie is geworden... Rob Marcelissen ! Gefeliciteerd Rob, heel mooi en goed gedaan, 1478 punten gescoord. Het bleef tot het einde spannend.
    De runners-up met 1411 punten en daarna 1401 punten zijn de broers Van der Does. Bert gefeliciteerd met je tweede plaats en Arie, jij met de derde plek. De gesprekken op het eerste feestje gaan vast en zeker over wie het meeste voetbalverstand heeft

    De komende dagen zal ik de prijzen uitdelen / overmaken. Voor eenieder die graag de gehele financiële stand wil ontvangen, stuur even een mailtje naar [email protected], dan stuur ik hem toe. Ik kan namelijk het excel overzicht dat ik gemaakt heb niet in dit bericht plakken.

    Je kan achter je naam in de stand zien of je dit jaar een keer weekendwinnaar (of gedeeld) bent geworden. Ik heb de meeste wel gedurende het seizoen gefeliciteerd maar je kan het zelf ook nakijken.
    De komende dagen zal ik je een appje of mailtje sturen naar welk bankrekeningnummer ik je winst kan overmaken. En of je de winst wel wil incasseren of hem wil gebruiken voor de inleg van volgend jaar. Dat laatste zal voor de top drie niet van toepassing zijn want de inleg van volgend jaar is natuurlijk lager dan de winst van dit afgelopen seizoen.

    Rest mij niets anders dan jullie weer te bedanken voor jullie deelname en ik hoop jullie ook volgend jaar weer terug te zien. En je weet het, als je nog deelnemers weet te enthousiasmeren, laat het me weten, dan stuur ik een uitnodiging.

    Last but not least, het is met toch wel wat pijn in mijn hart, feliciteer ik ook de supporters van Ajax die hebben meegespeeld met het kampioenschap. Maar ben blij dat we volgend jaar weer nieuwe ronde, nieuwe kansen hebben. Liefst zonder Var

    Iedereen een hele fijne zomer toegewenst, goed uitrusten, dan kunnen we er in augustus / september weer tegenaan.

    Groetjes
    Antoinette



  • Daar gaan we weer zei op vr 22 april 9:32 Quote

    Goodmorning everybody,

    Hopelijk genieten jullie ook allemaal van het mooie lenteweer. Het is echt voetbalweer en met de spanning in de stand van onze pool erg leuk om mee te blijven doen !

    Komend weekend en ook de volgende speelronde spelen we ons spel zoals de rest van het seizoen. Vanaf ronde 32 mogen we spelen achter slot. Hoeft niet, mag wel. De laatste drie rondes wordt het dus extra spannend. Ik wens iedereen dan ook nog mega veel succes.

    En nu ik weer even online ben in de pool feliciteer ik nog even de laatst bekende poolwinnaars. Dat zijn Frank, die speelronde 25 gewonnen heeft maar die is pas na de inhaalwedstrijd van afgelopen dinsdag officieel geworden, ikzelf heb per ongeluk de meeste juiste uitslagen geraden in week 27 Miranda in week 28 en Bert in week 29. Allemaal gefeliciteerd.
    We hebben dus nog 5 speelrondes. Ga er allemaal voor, zowel op het veld als bij ons is het nog spannend wie er met de winst vandoor gaat.

    Ik wens iedereen een fijn weekend en tot snel weer.

    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op vr 18 maart 9:06 Quote

    Goedemorgen voetbalsupporters,

    We zijn weer een stuk opgeschoten in de competitie. En zowel in de voetbalcompetitie als ook in onze pool is het spannend.

    Het leuke dit jaar is ook dat de weekendwinnaars variëren, dat houdt het leuk voor iedereen. Sinds mijn laatste bericht met de weekendwinnaars tot en met week 14 zijn bijvoorbeeld Rob B, Martijn, Joost, Marco, Paul< Ome Christ, Karel, de andere Marco al alleen weekendwinnaar geweest. Maar ook Arie al drie keer samen met iemand anders waaronder John, Bert en ikzelf. Fank bijna, die zit nog op 5 minuutjes voetbal te wachten van de gestaakte wedstrijd vorige week. Zodra die wedstrijd officieel is afgelopen zal ook de weekendwinst van speelronde 25 worden meegenomen en op dit moment staat hij daar het beste voor.

    Komend weekend spelen Ajax en Feijenoord weer tegen elkaar. Altijd lastig om te voorspellen. Ik ben benieuwd wat jullie doen en wie er gelijk gaat krijgen. Het blijft in ieder geval spannend!

    We hebben nog 6 speelrondes jongens en meisjes. We spelen er nog 3 open en de laatste drie mogen achter slotjes. Hoeft niet, mag wel, dan maken we het nog even extra spannend.

    Ik wens jullie in de staart van de competitie nog heel veel plezier en succes. Ik spreek jullie weer.

    Fijn weekend allemaal.

    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op zo 05 december 17:26 Quote

    Goedemiddag allemaal,

    Ik ben weer even terug van weggeweest. Zojuist heb ik onze administratie op orde gebracht omdat voor speelronde 2 en speelronde 4 nu ook de weekendwinnaars bekend zijn. Afgelopen week zijn namelijk de inhaalwedstrijden gespeeld. In beide speelrondes is Marco weekendwinnaar geworden. In ronde 2 was het Marco van de Ven en in speelronde 4 was het Marco Kessels.
    Gefeliciteerd mannen !

    En dan hebben we natuurlijk nog een aantal weekendwinnaars tegoed die na speelronde 7 de beste waren. Tot en met speelronde 7 is nu iedereen al bekend, hieronder de winnaars tot en met speelronde 14:
    Ronde 8: Martijn
    Ronde 9: Tom
    Ronde 10: Arie
    Ronde 11: John samen met Donny
    Ronde 12: Willem
    Ronde 13: Tim
    en ronde 14: Jos

    Allemaal gefeliciteerd. Op dit moment is ronde 15 bijna klaar, de laatste wedstrijd moet nog gespeeld worden, dus die meld ik weer in de volgende update.

    Inmiddels is de strijd om de eerste plek in de pool bijna net zo spannend als de stand in de eredivisie zelf. Het verschil onderling is klein. Dus, ga er allemaal voor beste deelnemers. Alles is mogelijk. Zeker nu er (helaas) geen toeschouwers in de stadions aanwezig mogen zijn, zijn de uitslagen soms zo anders als dat er met een thuispubliek gespeeld wordt.

    Anyway, alles ligt nog open. Maar dan moet je wel voorspellen! Er zijn er weer een aantal die ofwel geen zin meer hebben of het vergeten zijn, maar kom op jongens, we hebben nog meer dan één seizoenshelft.

    Succes allemaal en ik spreek jullie weer.

    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op di 28 september 11:57 Quote

    Goedemorgen deelnemers van de Ellingtonpool,

    We hebben inmiddels 7 speelronden gehad waarvan er twee nog open staan in verband met inhaalwedstrijden. Voor speelronde 1 en 3 heb ik de weekendwinnaars reeds gefeliciteerd (Miranda en Rob M) maar we hebben inmiddels nog 3 winnaars. Tom, nieuweling in de pool is pas na drie speelrondes ingevallen en ging meteen met een spurt de achtervolging in om iedereen bij te benen. Dit resulteerde in de weekendwinst in zijn eerste voorspelronde, gefeliciteerd daarmee Tom.
    In week 37 waren er twee speelrondes. De eerste was de doordeweekse ronde, daar ging Frank met de winst ervandoor, gefeliciteerd Frank en afgelopen weekend was Donny degene met de meeste punten. Donny, goed gedaan en gefeliciteerd met je weekendwinst.

    Inmiddels staan de extra voorspellingen ook vast, over een maand of 7 / 8 zullen we zien wie daar de meeste punten gaat weghalen. Als ik nu de voorspellingen en uitslagen zie, weet ik in ieder geval dat het een spannende strijd gaat worden.

    Komend weekend is er weer een nieuwe ronde. Doe allemaal weer je best met voorspellen, dan ben jij misschien degene die de felicitaties gaat ontvangen.

    Veel plezier
    Antoinette

  • Daar gaan we weer zei op vr 17 september 10:25 Quote

    Jongens en meisjes,

    Het is vandaag sluitingsdag voor de extra voorspellingen. Dus Frank en Jos, jullie hebben deze nog niet ingevuld, doe dit nog op tijd. En alle anderen check even of je het nog eens bent met hetgeen je eerder hebt ingevuld.

    Succes allemaal en komend weekend weer veel plezier.

    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op di 14 september 9:46 Quote

    Goedemorgen jongens en meisjes,

    Er zit weer een speelronde op, maar geen hele. Feijenoord moet nog een wedstrijd spelen en daarom is er nog geen weekendwinnaar. Nog even geduld dus voor er weer een medaille achter je naam verschijnt.

    Bij deze nog een korte reminder voor o.a. Frank, Rob, Tim, Bram en Jos. Jullie hebben de extra voorspellingen nog niet gedaan. Hou er rekening mee dat aanstaande vrijdag de deadline is !!

    Komend weekend is er weer een spannende speelronde. De allemaal goed je best, dan gaan we kijken of er volgende week een medaille achter jouw naam staat.

    Veel plezier en succes allemaal

    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op do 09 september 17:57 Quote

    Jongens, wakker worden allemaal. We gaan dit weekend weer voetballen !!

    Vergeet niet te voorspellen en voor degene die de extra voorspellingen nog niet heeft ingevuld, let op de deadline, die is volgende wek vrijdag 17 september

    Veel voetbalplezier weer

    Groetjes
    Antoinette

  • Daar gaan we weer zei op di 31 augustus 10:27 Quote

    Hallo allemaal,

    En we hebben er weer een speelronde op zitten.

    Rob ging met de weekendwinst naar huis, maar wat een puntentotaal zeg. Tjonge jonge, laten de voetbalclubs eens doen wat er van ze verwacht wordt

    Just kidding, goed gedaan Rob. Gefeliciteerd.

    Inmiddels heeft ook bijna iedereen betaald en heb ik de mensen die niet meer meedoen verwijderd uit onze pool. We zijn nu dus echt op weg.

    Ik herinner jullie nog even aan de extra voorspellingen. We hebben nog heel even dus vergeet ze niet.

    Komend weekend hebben we een weekendje rust, nou voor het voetbal dan. In Zandvoort is genoeg te beleven op sportgebied, ik denk dat we allemaal gespannen kijken hoe Nederlands hoop het daar doet. En dan volgende week weer een volgende eredivisie ronde.

    Allemaal veel plezier komend weekend (het wordt ook mooi weer dus dat is meegenomen) en dan horen jullie mij wel weer nadat er weer gevoetbald is.

    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op do 26 augustus 9:46 Quote

    Goedemorgen deelnemers van de gezelligste voetbalpoule van Nederland

    We zijn weer los. En alhoewel we al twee speelrondes gehad hebben, hebben we pas één weekendwinares en dat is een oude bekende namelijk Miranda. Na een jaartje te hebben overgeslagen doet ze dit jaar weer gezellig mee en meteen de winst in speelronde 1. Gefeliciteerd Miranda !
    Speelronde twee is nog niet helemaal klaar en gevoetbald want AZ heeft binnenkort nog een inhaalwedstijd. Willem staat met 40 punten wel op kop voor die ronde maar er is nog van alles mogelijk. Ik hou jullie wel op de hoogte.

    Op dit moment hebben we in de poule 21 deelnemers. Met twee nieuwe deelnemers en wat afvallers toch een mooie club waarmee we dit jaar laten zien wie het beste weet wat de voetbaluitslagen zijn. En wie er kampioen, tweede, derde enzovoort wordt op het einde van het jaar. Daarover gesproken, vergeet niet op tijd de extra voorspellingen te doen. Je hebt nog heel even dus je kan nog tactisch veranderen als je de laatste transfers in de gaten houd, maar vergeet uiteindelijk niet om de juiste eindranglijst en topscorer te voorspellen.

    Van een aantal deelnemers heb ik de inleg al mogen ontvangen of is de inleg verrekend met de winst van vorig jaar. Als je nog niet betaald hebt, maak het dan over op IBAN NL14RABO0158289544 t.n.v. A. Willems. Zo ben je niet alleen verzekerd van deelname, maar ook van uitkering van de weekendwinst.

    Overigens is er voor de liefhebbers ook een Champions Leage poule met de naam Ellington. Daar spelen we niet om geld maar voor de eer. Mocht je mee willen doen, kan je je aanmelden voor die competitie en dan zoeken naar Ellington. Je kan dan zien hoe je kennis er voor staat in vergelijk met je medespelers van de eredivisie.

    Anyway, komend weekend weer een nieuwe speelronde in de Eredivisie. Ga er allemaal maar eens goed voor zitten en voorspel de juiste uitslagen. En mocht je nog mensen weten die mee willen doen, het kan nog, we lopen nog niet eens twee volle speelronden uit.

    Allemaal de groeten en tot een volgend verslag.

    Antoinette

  • Daar gaan we weer zei op vr 13 augustus 2:54 Quote



    JAAAAAA, we gaan weer beginnen !!

    Vanavond is de openingswedstrijd ! Vergeet niet te voorspellen.

    ik kom een dezer dagen nog met hoe de inleg kan worden voldaan voor degene die nog niet hebben betaald maar begin allemaal vast met een gooi te doen naar de eerste weekendwinst.

    Haal nog eventueel vrienden, familie en kennissen over want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Geef me het e-mail adres door van iemand die nog mee wil doen en ik nodig hem of haar uit.

    Laat de bal maar weer rollen, we gaan ervoor

    succes allemaal

    Groetjes
    Antoinette
  • Daar gaan we weer zei op ma 09 augustus 11:31 Quote

    ps laat ook even weten als je niet meer mee wil doen, dan haal ik je ook uit de mailinglijst
Aantal deelnemers
40.681
Taal

Poll

Wie 'winnen' de halve finales van de Champions League?

Kiezen is er niet meer bij welke wedstrijd je kijkt in de Champions League want de halve finales worden verspreid gespeeld op dinsdag- en woensdagavond. Wie beginnen er met een goed resultaat in de heenwedstrijden en staan zo misschien al met één been in de finale?

Uitslagen nog van paar oude polls:
- In België haalde KRC Genk de Championship Play-Offs maar KV Mechelen niet dat ticket ging naar Cercle Brugge, dit had maar 12% goed!
- 4 'thuis'landen van de 6 wedstrijden gingen naar de EK-Kwalificatie finale, dit had 36% goed!

  • Real Madrid en Paris Saint-Germain 43%
  • Bayern München en Paris Saint-Germain 24%
  • Bayern München en Borussia Dortmund 12%
  • Borussia Dortmund en Real Madrid 7%
  • Real Madrid en andere wedstrijd wordt gelijk 7%
  • Beide wedstrijden worden gelijk 3%
  • Paris Saint-Germain en andere wedstrijd wordt gelijk 3%
  • Bayern München en andere wedstrijd wordt gelijk 0%
  • Borussia Dortmund en andere wedstrijd wordt gelijk 0%

Er is 115 keer gestemd.