Voetbalpoules.nl
The best World Cup Pool in the Netherlands!

Login

Forum

 • SnollekeBolleke said on Thu 01 December 14:29

  Mag Oranje met dit voetbal wereldkampioen worden? Dat zou een schande zijn.
  Echte oranjespelers als Abe Lenstra, Faas Wilkes, Cor van 't Hart, J. Cruijff, Marco van Basten en Ruud Gullit draaien zich of om in het graf of zullen nooit meer een
  wedstrijd van het Ned. elftal willen zien. Ik zie aan het gezicht van Truus van Gaal
  dat zij het zo ontiegelijk oneens is met de visie van haar lachebekje. Een scheiding ligt in het verschiet en dat heeft de bondscoach helemaal aan zichzelf te... read more
 • WillemII said on Thu 01 December 17:01

  Wereldkampioen:
  Zou het erin zitten dat Nederland de titel binnen haalt,volgens vele kijkers zou het haast zeker niet gebeuren maar Louis van Gaal is een coach van veel praatjes en dus:wie durft eraan te twijfelen als van Gaal dat zegt,Meld u zich wat u ervan denkt.
 • Misty 072 said on Wed 30 November 12:12

  Volgens mij klopt mijn puntentelling niet van 29-11-22 ik heb 33 punten gehaald maar ben terug gezakt van de 2de naar de 8ste plek ,terwijl diegenen die nu oven mij staan minder punten hebben behaald
 • Matthews said on Thu 01 December 6:41

  za16:00
  Argentinië-Australië

  Dit moet 20.00u zijn!
 • El Kriko FC said on Tue 29 November 16:11

  Goedendag, in mijn eigen poule kunnen de deelnemers van elkaar de voorspelde uitslag zien voordat de wedstrijd is begonnen. In een andere poule waar ik ook aan deelneem, staat er een slotje totdat de wedstrijd is begonnen. Ik zou graag willen dat dit bij mijn poule ook is. Kunnen jullie dit aanpassen?
 • MeesterPrinter said on Tue 29 November 22:41

  Noppert kan niet meer, wat doet een keeper van SC Heerenveen in het NL elftal. Bijlow erin.
 • D-i-ese-spereert niet said on Tue 29 November 9:46

  Ik dacht gisteren live ook al, raakt Ronaldo die bal wel. Je kunt het niet afleiden uit het gedrag van de spelers of de opmerkingen van de verslaggever. Veel mensen, waaronder ik ook wel, zien hem graag scoren.
 • ArieToTo said on Tue 29 November 19:51

  Zat even een foutje in het schema.(19.00) Senegal was terechtgekomen in de 8e finale op de plaats van winnaar groep b maar ik zie dat het al is gecorrigeerd.(19.50)
  Goed opgelet jongens/meisjes. Mooie pool.
  gr. en succes
  ArieToTo
 • Brasilsilsil said on Sun 27 November 13:48

  #dtv
  Mijn zoon leek 2 teams te hebben onder hetzelfde inlog. Hij kwam na een nieuw ww invullen alleen nog maar bij zijn oude team. Deze hebbem we verwijderd, maar nu komen we niet meer bij zijn huidige team omdat we niet weten welk email adres daar bij hoort. Hoe komen we daarachter? team naam: Ajax Siem
 • FC Anaal said on Tue 29 November 18:45

  De scores kloppen niet meer? Hebben nog meer mensen hier last van ? Ik had precies hetzelfde als een maat van mij ingevuld en hij krijgt 52 punten voor 2 wedstrijden en ik 26 ? 26 was tevens het maximaal haalbare deze 2 wedstrijden.
 • La Albiceleste 2022 said on Sun 27 November 17:36

  Ik heb Mexico in de 8e finale winnen van Denemarken. En daarna door tot de troostfinale. Ik heb Mexico ook als derde staan maar het geeft Denemarken weer. Volgems mij systeem error.
  Kan dit nog rechtgezet worden ?
 • Brabants Hoop said on Sat 19 November 10:40

  totaalstand van alle competities is niet meer in te zien, klopt dat of ligt dat aan mij.
 • We gaan voor goud..... said on Mon 21 November 14:00

  In een Pool heb ik mijn voorspellingen ingevuld. Ik zie wel mijn naam, maar de uitslagen en de ranglijst staan in een andere (oude) pool. Kan dit gecorrigeerd worden?
  OUD = BASF EK Poule
  NIEUW = BASF WK 2022 poule